Povezane vesti

Našoj folkerki poznati pevač udario šamarčinu: Iznela stravične stvari u javnost, trpela brutalno nasilje

Našoj folkerki poznati pevač udario šamarčinu: Iznela stravične stvari u javnost, trpela brutalno nasilje

Mondo pre 5 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović svojevremeno je otvoreno govorila o svom odnosu sa bivšim partnerom, pevačem Isak Šabanović, sa kojim je svojevremeno bila u emotivnoj vezi koja se završila burno. Nakon dužeg perioda u kojem je izbegavala detalje i davala… »
"Lupio mi je šamarčinu, zbog njega sam u muški rod razočarana" Naša pevačica tvrdi da je u vezi sa poznatim kolegom doživela…

"Lupio mi je šamarčinu, zbog njega sam u muški rod razočarana" Naša pevačica tvrdi da je u vezi sa poznatim kolegom doživela…

Blic pre 6 sati
Optužila ga je za fizičko i psihičko nasilje. ŠaPevač je za medije negirao optužbe za nasilje i nije želeo dalje da komentariše ove tvrdnje. Pevačica Aleksandra Mladenović nekada je bila u emotivnoj romansi sa pevačem Isakom Šabanovićem, ali se ta… »
"Dobila sam šamarčinu, on se lepo predstavlja samo u medijima." Naša pevačica tvrdila da je u vezi sa poznatim kolegom…

"Dobila sam šamarčinu, on se lepo predstavlja samo u medijima." Naša pevačica tvrdila da je u vezi sa poznatim kolegom…

Kurir pre 6 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović nekada je bila u emotivnoj romansi sa pevačem Isakom Šabanovićem, ali se ta ljubavna priča neslavno završila. Nakon dužeg perioda davanja kratkih i šturo formulisanih odgovora na pitanja o njemu, pevačica je jednom prilikom… »

Vesti dana »