Povezane vesti
Grenland uzvraća: "Donalde, nismo parče leda"
B92 pre 19 sati
Premijer Grenlanda komentarisao je Trampove izjave vezane za ostrvo i pozvao NATO saveznike da zajedno brane međunarodno pravo i stabilnost u trenutku rastućih tenzija. Premijer Grenlanda Jens-Frederik Nilsen pozvao je NATO saveznike da ostanu… »
"Mi nismo neki komad leda": Premijer Grenlanda odgovorio Trampu
Euronews pre 22 sata
Premijer Grenlanda Jens-Frederik Nilsen rekao je danas da predstavlja ponosnu naciju koja teži održavanju globalnog poretka i poručio američkom predsedniku Donaldu Trampu da ta zemlja "nije neki komad leda". "Mi nismo neki komad leda. Mi smo ponosna… »
Nilsen Trampu: Mi nismo komad leda
Politika pre 22 sata
Premijer Grenlanda rekao je da predstavlja ponosnu naciju koja teži održavanju globalnog poretka. Premijer Grenlanda Jens-Frederik Nilsen rekao je danas da predstavlja ponosnu naciju koja teži održavanju globalnog poretka i poručio američkom predsedniku… »
Tramp rekao da je Grenland komad leda: Stigao mu odgovor od premijera
Večernje novosti pre 23 sata
PREMIJER Grenlanda Jens-Frederik Nilsen rekao je danas da predstavlja ponosnu naciju koja teži održavanju globalnog poretka i poručio američkom predsedniku Donaldu Trampu da ta zemlja "nije neki komad leda". dts Nachrichtenagentur / imago stock&people /… »
Vesti dana »
Evroposlanica Joveva: Srbija pod Vučićem videla samo nasilje i korupciju, vreme je za promenu
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Prvi dan novog EES sistema: Kakva je situacija na graničnom prelazu Kelebija
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Teheran postavio uslove: iranski plan od 10 tačaka postaje temelj mirovnih pregovora
Politika pre 19 minutajoš 38 povezanih
Putevi Srbije: Na Batrovcima i Sremskoj Rači putnička vozila čekaju oko sat vremena
N1 Info pre 3 satajoš 34 povezane