Povezane vesti

Najmlađa žrtva imala je samo dve godine: život u Velikoj Ivanči deli se na pre i posle Ljubišinog krvavog pira

Najmlađa žrtva imala je samo dve godine: život u Velikoj Ivanči deli se na pre i posle Ljubišinog krvavog pira

Telegraf pre 8 sati
Ljubiša Bogdanović izvršio samoubistvo. Jedan od najvećih zločina u Srbiji dogodio se na današnji dan pre 13 godina kada je Ljubiša Bogdanović pre izlaska sunca, ubio 13 osoba. Tri porodice je zauvek ugasio, a pet zavio u crno. Masakr u Velikoj Ivanči… »
"Tukao me je, ali nije mi padalo na pamet da ga ostavim": Ispovest žene masovnog ubice koji je ubio 13 ljudi

"Tukao me je, ali nije mi padalo na pamet da ga ostavim": Ispovest žene masovnog ubice koji je ubio 13 ljudi

Mondo pre 10 sati
Ljubiša Bogdanović (60) pre 13 godina počinio je masakr u selu Velika Ivanča kod Mladenovca. Tog kobnog 9. aprila 2013. godine Bodanović je, pre izlaska sunca, ubio 13 osoba. Tri porodice je zauvek ugasio, a pet zavio u crno. Masakr u Velikoj Ivanči… »
"Tata, zovi hitnu pomoć, mama je u lokvi krvi" Radoju su u roku od pola sata ubijene majka i žena u Velikoj Ivanči: 13 godina…

"Tata, zovi hitnu pomoć, mama je u lokvi krvi" Radoju su u roku od pola sata ubijene majka i žena u Velikoj Ivanči: 13 godina…

Blic pre 11 sati
Domaćinstvo Stekića danas održavaju Radoje i njegov sin Aleksandar, za razliku od nekih drugih porodica u selu koje su potpuno nestale Velika Ivanča je 2013. godine postala mesto najvećeg masovnog ubistva u savremenoj srpskoj istoriji, kada je Ljubiša… »
"Baki, došao je kraj našim mukama i životima" Poslednje reči najjezivijeg masovnog ubice u Srbiji odzvanjaju i posle 13…

"Baki, došao je kraj našim mukama i životima" Poslednje reči najjezivijeg masovnog ubice u Srbiji odzvanjaju i posle 13…

Kurir pre 13 sati
Najveći masakr u Srbiji dogodio se pre tačno 13 godina u selu Velika Ivanča, nekoliko kilometara od Beograda, kada je Ljubiša Bogdanović (60), do tada miran i porodičan domaćin, bez ikakvog povoda u zoru, dok su još spavali u svojim kućama, pobio 13… »

Vesti dana »