Povezane vesti
(Video) Melanija Tramp se hitno obratila u Kongresu Prva dama SAD govorila o povezanosti sa „osramoćenim“ Epstinom Uputila…
Dnevnik pre 8 sati
Prva dama Amerike Melanija Tramp je u četvrtak, u neočekivanom javnom obraćanju, oštro demantovala sve "laži koje me povezuju sa osramoćenim Džefrijem Epstinom" i pozvala Kongres da organizuje javna saslušanja za njegove žrtve. Ja nisam Epstinova žrtva… »
Melanija Tramp: Nisam Epstinova žrtva, lažne glasine moraju da prestanu
RTS pre 7 sati
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp istakla je, obraćajući se iz Velikog foajea Bele kuće, da lažne glasine koje je povezuju sa pokojnim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom moraju da prestanu. "Laži koje me povezuju sa Džefrijem… »
Melanija Tramp demantovala bilo kakvu povezanost sa Džefrijem Epstinom: Lažne glasine da prestanu
Euronews pre 7 sati
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp istakla je danas, obraćajući se iz Velikog foajea Bele kuće, da lažne glasine koje je povezuju sa pokojnim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom moraju da prestanu. "Laži koje me povezuju sa… »
Prvo oglašavanje Melanije Tramp o Epstajnu, sve otkrila: "Da budem jasna..." VIDEO
B92 pre 8 sati
Melanija Tramp oštro je odbacila "laži koje me povezuju sa osramoćenim Džefrijem Epstajnom" u obraćanju iz Bele kuće u četvrtak, pokušavajući da se distancira od osuđenog seksualnog prestupnika. Melanija Tramp je pozvala Kongres da održi saslušanja na… »
Melanija Tramp: Nikad ništa nisam imala sa Epstinom
N1 Info pre 7 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp negirala je danas da je ikada imala veze sa osuđenim američkim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom i rekla da su to klevete. "Laži koje me povezuju sa sramotnim Džefrijem Epstinom moraju da se okončaju danas", rekla je… »
Melanija Tramp: Nisam bila žrtva Džefrija Epstina, lažne glasine moraju da prestanu
Insajder pre 7 sati
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp istakla je danas, obraćajući se iz Velikog foajea Bele kuće, da "lažne glasine" koje je povezuju sa pokojnim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom moraju da prestanu. "Laži koje me povezuju sa… »
Melanija Tramp: Laži moraju da prestanu, nisam Epstinova žrtva
Politika pre 7 sati
Kaže da nije svedok bilo kojeg Epstinovog zločina. Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp istakla je danas, obraćajući se iz Velikog foajea Bele kuće, da lažne glasine koje je povezuju sa pokojnim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom… »
"Nisam Epstinova žrtva" Melanija Tramp: Ne zameram im neznanje, ali lažne glasine moraju da prestanu
Večernje novosti pre 7 sati
PRVA dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp istakla je danas, obraćajući se iz Velikog foajea Bele kuće, da lažne glasine koje je povezuju sa pokojnim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom moraju da prestanu. Foto: Andrew Leyden/ZUMA /… »
Melanija Tramp se "pere" i negira veze sa Epstinom: „Nikada nisam bila njegova prijateljica“
Nova pre 8 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je da „nikada nije imala nikakav odnos“ sa Džefrijam Epstinom i njegovom saradnicom Gilejn Maksvel, odbacujući sve navode o povezanosti. U retkom javnom obraćanju iz Bele kuće, Melanija Tramp je poručila da su… »
Oglasila se Melanija Tramp o povezanosti sa Epstinom: Evo šta je izjavila u neočekivanom obraćanju
Mondo pre 8 sati
Prva dama Amerike Melanija Tramp je u četvrtak, u neočekivanom javnom obraćanju, oštro demantovala sve "laži koje me povezuju sa osramoćenim Džefrijem Epstinom" i pozvala Kongres da organizuje javna saslušanja za njegove žrtve. "Ja nisam Epstinova… »
"Nisam Epstajnova žrtva!" Melanija Tramp u iznenadnom pojavljivanju negirala povezanost sa pedofilom: Stala pred kamere i…
Kurir pre 8 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp odbacila je tvrdnje da je povezana sa osramoćenim finansijerom i seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom u iznenadnom obraćanju u Beloj kući. - Nikada nisam bila prijateljica sa Epstajnom. Donald i ja smo bili pozvani… »
"Bili smo na istim zabavama, ali nisam s njim imala odnos" Melanija Tramp o povezanosti s osuđenim predatorom Džefrijem…
Blic pre 8 sati
Izjavila je da nikada nije bila prijatelj sa Epstajnom niti sa njegovom saradnicom Gislejn Maksvel Naglasila je da su ona i Donald Tramp ponekad prisustvovali istim događajima zbog zajedničkih društvenih krugova Prva dama SAD Melanija Tramp oštro je… »
Melanija Tramp prvi put o odnosima sa Epstajnom: Presedan u Beloj kući
Telegraf pre 9 sati
Melanija Tramp, prva dama SAD, prvi put se javno oglasila o svom odnosu sa Džefrijem Epstajnom, pokojim milijarderom pedofilom. Melanija se obratila iznenađujućim videom uživo iz Bele kuće. Prva dama SAD je izjavila da "nikada nije imala odnos" sa… »
Vesti dana »
Ujutru slab mraz, tokom dana suvo i prohladno: temperature do 15 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Ambasador Rusije u UN: Neprihvatljivo da se smanji budžet i osoblje UNMIK-a
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
Kijev će poštovati prekid vatre! Zelenski odgovorio na Putinovo primirje
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Bombe još padaju dok Netanajhu najavljuje pregovore sa Libanom; Hamnei: “Nova faza” upravljanja Ormuzom
RTV pre 5 minutajoš 1 povezana
Srpska pravoslavna crkva obeležava Veliki petak - Hristovo stradanje, najtužniji dan za hrišćane
RTV pre 4 satijoš 1 povezana