Povezane vesti
Doplate turistima pred put?! Poskupljenja goriva tera agencije da uvode drastične mere čeka nas pakleno leto na tržištu…
Dnevnik pre 20 sati
Dok ratni sukobi i fluktuacije cena nafte unose nemir na turističko tržište, a gorivo nam postepeno poskupljuje, putnici se suočavaju sa doplatama pred sam put. Naime, kako saznajemo, turističke agencije će, usled poskupljenja goriva, najverovatnije… »
Agencije uvode doplate pred sam put zbog poskupljenja goriva!? Otkrivamo koliko mogu da vam traže i šta sledi
Telegraf pre 20 sati
Dok ratni sukobi i fluktuacije cena nafte unose nemir na turističko tržište, a gorivo nam postepeno poskupljuje, putnici se suočavaju sa doplatama pred sam put. Naime, kako saznajemo, turističke agencije će, usled poskupljenja goriva, najverovatnije… »
Vesti dana »
Srbiji preti gubitak od milijardu i po evra sredstava iz EU: EK razmatra obustavu finansiranja
Vranje news pre 1 satjoš 29 povezanih
2.000 evra ode iz džepa zbog glupe greške: Širom otvorite oči, ovo vam na granici neće tolerisati
Telegraf pre 51 minutajoš 29 povezanih
Oglasio se Korpusa garde islamske revolucije (IRGC): Nova faza upravljanja Ormuskim moreuzom
Pravda pre 6 minutajoš 39 povezanih
Janik Siner u polufinalu: dva brejka bila dovoljna za trijumf
Politika pre 36 minutajoš 25 povezanih