Povezane vesti
Doplate turistima pred put?! Poskupljenja goriva tera agencije da uvode drastične mere čeka nas pakleno leto na tržištu…
Dnevnik 09.04.2026
Dok ratni sukobi i fluktuacije cena nafte unose nemir na turističko tržište, a gorivo nam postepeno poskupljuje, putnici se suočavaju sa doplatama pred sam put. Naime, kako saznajemo, turističke agencije će, usled poskupljenja goriva, najverovatnije… »
Agencije uvode doplate pred sam put zbog poskupljenja goriva!? Otkrivamo koliko mogu da vam traže i šta sledi
Telegraf 09.04.2026
Dok ratni sukobi i fluktuacije cena nafte unose nemir na turističko tržište, a gorivo nam postepeno poskupljuje, putnici se suočavaju sa doplatama pred sam put. Naime, kako saznajemo, turističke agencije će, usled poskupljenja goriva, najverovatnije… »
Vesti dana »
Novo nevreme stiže u Srbiju U narednim danima pljuskovi, grad i grmljavina evo kad se očekuje stabilizacija
Dnevnik pre 43 minutajoš 16 povezanih
Snažan zemljotres pogodio Italiju: Ljudi panično izlazili na ulice i dozivali pomoć VIDEO
B92 pre 43 minutajoš 11 povezanih
Tramp: Sporazum sa Iranom moguć sledeće nedelje; Izrael i Hezbolah pristali na prekid vatre
RTS pre 23 minutajoš 9 povezanih
Rusi žestoko napali Kijev, snimci su stravični: Ima poginulih, među 50 povređenih i deca, oglasio se Kličko
Telegraf pre 32 minutajoš 7 povezanih
Danas počinje isplata majskih penzija: PIO objavio ko prvi dobija novac
Euronews pre 7 minutajoš 4 povezane