Povezane vesti
Jedan od junaka ere uspeha: Robertson napušta Liverpul
Sport klub 09.04.2026
Fudbaler Liverpula Endi Robertson napustiće "Redse" na kraju sezone, posle devet godina i isto toliko osvojenih trofeja. Levi bek odlazi sa „Enfilda“ po isteku ugovora. Robertson je u Liverpul stigao 2017. godine iz Hal Sitija i za devet sezona osvojio… »
Robertson na kraju sezone odlazi iz Liverpula: bio je ogroman deo mog života
Kurir 09.04.2026
"Nikada nije lako napustiti klub poput Liverpula, bio je ogroman deo mog života i moje porodice u poslednjih devet godina. Ali, igrači idu dalje, ljudi idu dalje, ono što ostaje isto su klub i navijači. Imao sam devet neverovatnih godina ovde", rekao je… »
Robertson na kraju sezone odlazi iz Liverpula
Radio sto plus 09.04.2026
“Nikada nije lako napustiti klub poput Liverpula, bio je ogroman deo mog života i moje porodice u poslednjih devet godina. Ali, igrači idu dalje, ljudi idu dalje, ono što ostaje isto su klub i navijači. Imao sam devet neverovatnih godina ovde”, rekao je… »
Vesti dana »
Sudar dva helikoptera u Grčkoj tokom gašenja požara – poginula dva člana posade, dvojica povređena
RTS pre 2 satajoš 25 povezanih
Macut: Sutra sednica Štaba za vanredne situacije o vodostaju i visokim temperaturama; Građani da racionalno koriste struju
RTV pre 1 satjoš 53 povezane
Rasim Ljajić više nije predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, zamenio ga reditelj Jug Radivojević
Morava info pre 1 satjoš 27 povezanih
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 48 povezanih
Tropska nedelja u Srbiji – najtoplije u Kikindi i Paliću sa 38 stepeni
RTS pre 3 satajoš 74 povezane