Povezane vesti
Jedan od junaka ere uspeha: Robertson napušta Liverpul
Sport klub pre 1 dan
Fudbaler Liverpula Endi Robertson napustiće "Redse" na kraju sezone, posle devet godina i isto toliko osvojenih trofeja. Levi bek odlazi sa „Enfilda“ po isteku ugovora. Robertson je u Liverpul stigao 2017. godine iz Hal Sitija i za devet sezona osvojio… »
Robertson na kraju sezone odlazi iz Liverpula: bio je ogroman deo mog života
Kurir pre 17 sati
"Nikada nije lako napustiti klub poput Liverpula, bio je ogroman deo mog života i moje porodice u poslednjih devet godina. Ali, igrači idu dalje, ljudi idu dalje, ono što ostaje isto su klub i navijači. Imao sam devet neverovatnih godina ovde", rekao je… »
Robertson na kraju sezone odlazi iz Liverpula
Radio sto plus pre 20 sati
“Nikada nije lako napustiti klub poput Liverpula, bio je ogroman deo mog života i moje porodice u poslednjih devet godina. Ali, igrači idu dalje, ljudi idu dalje, ono što ostaje isto su klub i navijači. Imao sam devet neverovatnih godina ovde”, rekao je… »
Vesti dana »
Evroposlanica Joveva: Srbija pod Vučićem videla samo nasilje i korupciju, vreme je za promenu
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Čekamo pola sata, nismo očekivali ovakav haos: Saobraćajni kolaps u zapadnoj Srbiji, prema Zlatiboru i Tari ide na stotine automobila (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 39 minutajoš 29 povezanih
UŽIVO Iran: Prekinućemo pregovore sa SAD u Pakistanu ako Izrael nastavi bombardovanje Libana
Sputnik pre 1 satjoš 38 povezanih
Počela puna primena EES sistema – kakvo je stanje na graničnim prelazima
RTS pre 4 satijoš 34 povezane