Povezane vesti
Prvi „građanski rat“ među šimpanzama: naučnici zabeležili novo otkriće
Insajder 09.04.2026
U novom istraživanju objavljenom ove nedelje u časopisu Sajens (Science), primatolozi su zabeležili prvi uočeni "građanski rat" divljih šimpanzi, piše danas britanski list Gardijan. Poznato je da šimpanze vode borbe protiv drugih zajednica, a… »
Naučnici po prvi put zabeležili građanski rat šimpanzi
N1 Info 09.04.2026
U novom istraživanju objavljenom ove nedelje u časopisu Sajens (Science), primatolozi su zabeležili prvi uočeni "građanski rat" divljih šimpanzi, piše danas britanski list Gardijan. Poznato je da šimpanze vode borbe protiv drugih zajednica, a… »
Naučnici po prvi put zabeležili građanski rat šimpanzi
Serbian News Media 09.04.2026
U novom istraživanju objavljenom ove nedelje u časopisu Sajens (Science), primatolozi su zabeležili prvi uočeni „građanski rat“ divljih šimpanzi, piše danas britanski list Gardijan. Poznato je da šimpanze vode borbe protiv drugih zajednica, a… »
Vesti dana »
"Gastoz me je zvao i pretio mi, ali ne plašim se" Mali Velja bacio oko na Anđelu, ništa mu neće stati na put ka njoj!
Kurir pre 2 minutajoš 8 povezanih
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana
"Volim i muškarce i žene" Novi učesnik Elite 10 iznenadio priznanjem, a Lepi Mića surovo o cimerima: "Bebi Dol ispada za 15 dana"
Blic pre 22 minutajoš 2 povezane