Povezane vesti
"To je rekla za mene?" Kaća odgovorila koleginici na prozivke, pa progovorila o praznicima: "Ne stižem sve"
Telegraf 09.04.2026
Pevačica Katarina Živković redovno nastupa, a sada je otkrila koliko joj je teško da balansira između privatnih i poslovnih obaveza. Ona je otkrila kako će provesti Uskrs, ali i koliko je dobra kao domaćica i koliko poštuje tradiciju. Na samom početku… »
"To je rekla za mene?" Kaća Živković odgovorila koleginici na prozivke, pa progovorila o praznicima sa Stojketom: "Trudim se…
Blic 09.04.2026
Ističe da je sada, kao majka, praznike doživljava potpuno drugačije i trudi se da bude dobra majka, domaćica i žena Rekla je da je kupila farbu za jaja i da je sve spremno za ukrašavanje Pevačica Katarina Živković redovno nastupa, a sada je otkrila… »
Vesti dana »
"Završio bi u zatvoru da nije mene. Šta, dođavola, radiš?": Tramp besneo na Netanjahua preko telefona, cure detalji privatnog razgovora
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
Ko je Majkl Jang, koga je Trampova administracija predložila za novog ambasadora u Srbiji?
Danas pre 13 minutajoš 38 povezanih
Veliki ruski napadi širom Ukrajine: Najmanje 18 mrtvih, blizu 100 ranjenih
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih
MUP: Duža zadržavanja kamiona na granici jer Hrvatska primenjuje novi carinski informacioni sistem
Serbian News Media pre 2 satajoš 21 povezana