Povezane vesti
Uživo prenosio svoje samoubistvo, neko ga neprestano zvao na telefon. Isplivali uznemirujući snimci posle zločina u Surčinu
Blic pre 5 sati
Na lajv snimku se čuje kako Nemanja pojačava muziku i govori "Za moju ženu!" Zločin je otkriven kada je ćerka žrtve pozvala strica zabrinuta što joj se otac ne javlja, a brat ubijenog je pronašao telo Nemanja R. (30) koji je, kako se sumnja, ubio Uglješu… »
Misterija poslednjeg poziva ubice iz Surčina: Dok je jurio u smrt i vikao: "Za moju ženu!", na snimku se čulo i ovo
Mondo pre 7 sati
Ubistvo i samoubistvo koje se dogodilo u Bečmenu kod Surčina zaprepastilo je sve koji su poznavali aktere krvavog pira, ali i čitavu javnost, a posebno je uznemirujuće to što je osumnjičeni za ubistvo svog komšije Uglješe T. (58), uživo na svom Fejsbuku… »
Ovo je Uglješa koji je ubijen u Surčinu: Nemanja mu prerezao vrat, pa mu ukrao kola i odvezao se u smrt (foto)
Mondo pre 9 sati
Kako se sumnja, Nemanja je ubio Uglješu tako što mu je, najverovatnije nožem, prerezao vrat. Jezivo ubistvo, kako se sumnja, dogodilo se u noći između utorka i srede. Kako se sumnja, Nemanja R. došao je u kuću žrtve gde joj je naneo povrede, a potom telo… »
Misterija poslednjeg poziva ubice iz Surčina: Dok ludački juri u smrt i govori: "Za moju ženu!", telefon mu neprestano…
Kurir pre 9 sati
Ubistvo i samoubistvo koje se juče dogodilo u Bečmenu kod Surčina zaprepastilo je sve koji su poznavali aktere krvavog pira, ali i čitavu javnost, a posebno je uznemirujuće to što je osumnjičeni za ubistvo svog komšije Uglješe T. (58), uživo na svom… »
Ovo je ubijeni Uglješa iz Surčina: Nemanja mu prerezao vrat, telo sakrio ispod kreveta, a onda mu ukrao auto i zakucao se u…
Blic pre 9 sati
Uglješina ćerka je pozvala strica i rekla mu da joj se otac ne javlja Nemanja je na Fejsbuku objavio snimak na kojem se vidi trenutak nesreće Uglješa T. (58) ubijen je u utorak uveče u svojoj porodičnoj kući u Surčinu, kada mu je, kako se sumnja, povrede… »
Vesti dana »
Evroposlanica Joveva: Srbija pod Vučićem videla samo nasilje i korupciju, vreme je za promenu
Beta pre 27 minutajoš 27 povezanih
Ovo nas čeka na leto: Evo kako izgleda puna primena EES sistema, bez 2 sata u koloni nema ništa, spremite se!
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih
Vučić čestitao Uskrs: U vremenu nerazumevanja i rata važna neprolazna poruka Vaskrsa
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih