Povezane vesti

"Ja sam dete izgubio, njega nema više" Bolna ispovest oca mladog Erdoana koji je poginuo u Sarajevu na tramvajskoj stanici…

"Ja sam dete izgubio, njega nema više" Bolna ispovest oca mladog Erdoana koji je poginuo u Sarajevu na tramvajskoj stanici…

Kurir pre 18 sati
Pevač Arman Morankić pre dva meseca doživeo je strašnu tragediju, kad je njegov sin, jedan od blizanaca Erdoan Morankić (23) poginuo u nesreći u Sarajevu, kada je tramvaj izleteo iz šina. Arman, koji se proslavio učešćem u serijalu " Nikad nije kasno"… »
"Ubeđivao sam porodicu da to možda nije istina" Potresna ispovest pevača kome je sin poginuo u Sarajevu: "Izgubio sam dete…

"Ubeđivao sam porodicu da to možda nije istina" Potresna ispovest pevača kome je sin poginuo u Sarajevu: "Izgubio sam dete…

Blic pre 19 sati
Erdoan je bio student Akademije likovnih umetnosti, a poginuo je kada je tramvaj iskočio iz šina i udario u stajalište puno putnika. Arman je prvi put javno progovorio o agoniji kroz koju njegova porodica prolazi, posebno brinući o drugom sinu… »
Pevač progovorio o nesreći u Sarajevu u kojoj je izgubio sina: “Ubedio sam ih da se to možda nije desilo”

Pevač progovorio o nesreći u Sarajevu u kojoj je izgubio sina: “Ubedio sam ih da se to možda nije desilo”

Telegraf pre 20 sati
Pevač Arman Morankić pre dva meseca doživeo je strašnu tragediju, kad je njegov sin, jedan od blizanaca Erdoan Morankić (23) poginuo u nesreći u Sarajevu, kada je tramvaj izleteo iz šina. Arman, koji se proslavio učešćem u serijalu "Nikad nije kasno"… »

Vesti dana »