Povezane vesti
Faraž: Tramp snosi deo odgovornosti za ekonomske posledice rata sa Iranom
Euronews pre 4 sati
Lider britanske Reformske stranke (Reform UK) Najdžel Faraž izjavio je danas da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp snosi deo odgovornosti za ekonomske posledice sukoba u Iranu. Faraž se osvrnuo na ovo pitanje nakon što je britanski… »
Faraž: Tramp snosi deo krivice za ekonomske posledice rata u Iranu
Politika pre 9 sati
„Ako Tramp i Izrael preduzmu određene akcije, to utiče na nas, nema sumnje u to“. Lider Britanske reformističke stranke (Reform UK) Najdžel Faraž izjavio je danas da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp snosi deo krivice za ekonomske… »
"Dosta mi je Trampa i Putina", britanski premijer Starmer: Umoran sam, porodice gledaju kako im računi za struju rastu i padaju…
Blic pre 10 sati
On je istakao da odluke svetskih lidera poput Trampa i Putina direktno pogađaju britanske građane i privredu. Starmer je pozvao na plan za obnovu pomorskog saobraćaja kroz Ormuski moreuz nakon primirja na Bliskom istoku. Britanski premijer Kir Starmer… »
Starmer i Tramp u razgovoru o vojnim opcijama za Ormuski moreuz
Politika pre 10 sati
Dodao je da rade na diplomatskom planu, ali i razmatraju vojne sposobnosti i logistiku. Britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da je razgovarao telefonom sa američkim predsednikom Donaldom Trampom o vojnim sposobnostima i logistici kretanja… »
"Tramp snosi deo odgovornosti": Faraž o ekonomskim posledicama rata sa Iranom
Večernje novosti pre 10 sati
LIDER britanske Reformske stranke (Reform UK) Najdžel Faraž izjavio je danas da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp snosi deo odgovornosti za ekonomske posledice sukoba u Iranu. Foto: Fatemeh Bahrami/AFP/Profimedia, Li Rui/Xinhua… »
"Okupljamo koaliciju": Starmer i Tramp razgovarali o vojnim opcijama za Ormuski moreuz
Newsmax Balkans pre 11 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da je razgovarao telefonom sa američkim predsednikom Donaldom Trampom o vojnim sposobnostima i logistici kretanja brodova kroz Ormuski moreuz. "Okupljamo koaliciju zemalja. Radimo na političkom, diplomatskom… »
Starmer i Tramp razgovarali o vojnim opcijama za Ormuski moreuz
RTV pre 12 sati
LONDON - Britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da je razgovarao telefonom sa američkim predsednikom Donaldom Trampom o vojnim sposobnostima i logistici kretanja brodova kroz Ormuski moreuz. "Okupljamo koaliciju zemalja. Radimo na političkom… »
Starmer: Dosta mi je uticaja Trampa i Putina na troškove energije u Britaniji
Euronews pre 12 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da je nezadovoljan uticajem globalnih dešavanja na rast cena energije u Velikoj Britaniji, navodeći da postupci svetskih lidera direktno pogađaju građane i privredu. Starmer je, u intervjuu za ITV, rekao da rast… »
Starmer: Dosta mi je uticaja Trampa i Putina na troškove energije u Britaniji
Insajder pre 13 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da je nezadovoljan uticajem globalnih dešavanja na rast cena energije u Velikoj Britaniji, navodeći da postupci svetskih lidera direktno pogađaju građane i privredu. Starmer je, u intervjuu za ITV, rekao da rast… »
Starmer: "Umoran sam od toga da građani ispaštaju zbog Trampa i Putina"
NIN pre 13 sati
Razgovarali Starmer i Tramp
B92 pre 13 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da je razgovarao telefonom sa američkim predsednikom Donaldom Trampom o vojnim sposobnostima i logistici kretanja brodova kroz Ormuski moreuz. "Okupljamo koaliciju zemalja. Radimo na političkom… »
Starmer: Dosta mi je toga da porodicama rastu računi zbog Trampa ili Putina
Nova pre 16 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da mu je "dosta" Donalda Trampa kojeg je uporedio sa Vladimirom Putinom zbog uticaja koji njihovi potezi imaju na globalne cene energenata i životni standard. "Dosta mi je toga da porodice širom zemlje gledaju… »
Britanski premijer: Dosta mi je toga da zbog Trampa i Putina porodicama rastu računi
Radio 021 pre 16 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da mu je "dosta" Donalda Trumpa te ga je, čini se, uporedio sa Vladimirom Putinom zbog uticaja koji njihovi potezi imaju na globalne cene energenata i životni standard. "Dosta mi je toga da porodice širom zemlje… »
"Dosta mi je Trampa..." i njemu je prekipelo
Pravda pre 17 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio da mu je "dosta" Donalda Trampa. Starmer se tokom posete zemljama Zalivu takođe oštro usprotivio izraelskim napadima na Liban, poručivši da se oni "ne bi smeli događati". Takođe je nedvosmisleno osudio izraelske… »
Poludeo je; "Dosta mi je Trampa"
B92 pre 17 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio da mu je "dosta" Donalda Trampa. Starmer se tokom posete zemljama Zalivu takođe oštro usprotivio izraelskim napadima na Liban, poručivši da se oni "ne bi smeli događati". Takođe je nedvosmisleno osudio izraelske… »
"Dosta mi je Trampa..." i njemu je prekipelo
Večernje novosti pre 17 sati
BRITANSKI premijer Kir Starmer izjavio da mu je "dosta" Donalda Trampa. Foto: AP Photo/Alastair Grant, Pool Starmer se tokom posete zemljama Zalivu takođe oštro usprotivio izraelskim napadima na Liban, poručivši da se oni "ne bi smeli događati". Takođe… »
Vesti dana »
VIDEO Analiza Zvezdine pobede za plej-in: Batler dirigent, brinu Karter i Kalinić
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
NASA objavila detalje: Orion noćas ulazi u atmosferu na 2.700 stepeni, evo kako će izgledati izvlačenje posade
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane
Penjaroja: Džons je jedan od najboljih u Evroligi, jako je bitno da ga je klub zadržao
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Autobus se srušio u provaliju na Kanarskim ostrvima, jedna osoba poginula
Danas pre 7 satijoš 1 povezana