Povezane vesti

"Teško mi je kad odem na Kosovo!" Dragica Radosavljević Cakana slomljena, otkrila bolnu istinu o praznoj kući u Leposaviću!

"Teško mi je kad odem na Kosovo!" Dragica Radosavljević Cakana slomljena, otkrila bolnu istinu o praznoj kući u Leposaviću!

Kurir pre 18 sati
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana, poznata kao izvođač koji kroz svoju muziku čuva srpsku tradiciju, ove godine najradosniji hrišćanski praznik provešće daleko od Srbije. Vaskrs dočekaće u Španiji, u krugu porodice, okružena svojim unucima. Iako je… »
"Teško mi je kad odem na Kosovo" Cakana progovorila o Uskrsu u rodnom Leposaviću, pa otkrila bolnu istinu o praznoj kući

"Teško mi je kad odem na Kosovo" Cakana progovorila o Uskrsu u rodnom Leposaviću, pa otkrila bolnu istinu o praznoj kući

Blic pre 18 sati
Ističe koliko su običaji i skromni pokloni bili važni za decu i trudi se da te tradicije prenese svojoj porodici. Za Cakanu je bitno da su deca srećna i vesela tokom praznika, važnija od bogate trpeze je radost i zajedništvo. Pevačica Dragica… »
"Teško mi je kada odem na Kosovo i Metohiju": Pevačica provodi Uskrs u Španiji, evo šta pamti iz Leposavića

"Teško mi je kada odem na Kosovo i Metohiju": Pevačica provodi Uskrs u Španiji, evo šta pamti iz Leposavića

Mondo pre 20 sati
Dragica Radosavljević Cakana sve vaskršnje običaje iz roditeljske kuće na Kosovu i Metohiji prenela je na svoju porodicu i neguje ih i danas, a otkrila je da će ove godine Vaskrs provesti kod unuka u Španiji. Pevačica koja i kroz svoju muziku neguje… »

Vesti dana »