Povezane vesti
Protest studenta i profesora: Može li da se spreči rasparčavanje Filozofskog fakulteta
Vreme pre 2 sata
Filozofskom fakultetu u Nišu oduzeta su tri departmana da bi se prebacila na novi „Fakultet srpskih studija“. Koji je cilj ovog rasparčavanja zbog koga studenti i profesori protestuju. „Pomešana su mi osećanja. Osećam i tugu i bes. Ne mogu to ni da… »
"Početak rušenja sistema visokog obrazovanja": Zašto se vlast odlučila za osnivanje Fakulteta srpskih studija?
N1 Info pre 4 sati
Odluka o ukidanju tri departmana na Filozofskom fakultetu u Nišu i osnivanje novog Fakulteta srpskih studija početak je rušenja sistema visokog obrazovanja, kaže za N1 asistent na departmanu za istoriju Filozofskog fakulteta u Nišu Milan Videnović. Tri… »
Dojče vele piše: Nečastivi na Filozofskom fakultetu – šta se događa u Nišu?
Danas pre 3 sata
Šta se to događa u Nišu? Vlast je osnovala novi fakultet u tom gradu, a sada su Filozofskom fakultetu oduzeta tri departmana i žele da ih prebace na novi „Fakultet srpskih studija“. Studenti i profesori protestuju. „Pomešana su mi osećanja. Osećam i tugu… »
Nečastivi na Filozofskom fakultetu – protesti u Nišu
Dojče vele pre 4 sati
Šta se to događa u Nišu? Vlast je osnovala novi fakultet u tom gradu, a sada su Filozofskom fakultetu oduzeta tri departmana i žele da ih prebace na novi „Fakultet srpskih studija“. Studenti i profesori protestuju. „Pomešana su mi osećanja. Osećam i tugu… »
Vesti dana »
Putevi Srbije: Na Batrovcima i Sremskoj Rači putnička vozila čekaju oko sat vremena
N1 Info pre 39 minutajoš 34 povezane
"Konačno...": Kako je evroposlanica Joveva reagovala na vest da Srbiji preti gubitak EU sredstava
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Vremenska prognoza za petak, 10. april: Tokom dana sunčano, temperatura do 16 stepeni
Beta pre 4 satijoš 32 povezane