Povezane vesti

Ivanka Tramp jecala pred kamerama dok je govorila o svom životu: Ova tema joj je izuzetno bolna, "Teško mi je da je gledam dok…

Ivanka Tramp jecala pred kamerama dok je govorila o svom životu: Ova tema joj je izuzetno bolna, "Teško mi je da je gledam dok…

Kurir pre 19 sati
Ivanka Tramp briznula je u plač govoreći o ženama koje su oblikovale njen život, pokazavši retku stranu emocija. Trampova (44) je tokom gostovanja u podkastu „Dnevnik jednog direktora” (Diary of a CEO) zatražila maramicu dok je pričala o svojoj majci i… »
Ivanka Tramp u suzama pred kamerama: "Saznala sam da mi muž ima rak, a onda mi je umrla majka"

Ivanka Tramp u suzama pred kamerama: "Saznala sam da mi muž ima rak, a onda mi je umrla majka"

Nova pre 1 dan
Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, plakala je pred kamerama pričajući o najintimnijim detaljima svog života... Ivanka je za TMZ dala veoma emotivnu ispovest, a čak se i zaplakala nekoliko puta dok je, između ostalog, pričala o… »
Ivanka Tramp plakala pred kamerama: "Saznala sam da mi muž ima rak, a onda su..."

Ivanka Tramp plakala pred kamerama: "Saznala sam da mi muž ima rak, a onda su..."

Telegraf pre 1 dan
"Gledala sam kako mi zamalo ubijaju oca" Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, plakala je pred kamerama pričajući o najintimnijim detaljima svog života... Ivanka je za TMZ dala veoma emotivnu ispovest, a čak se i zaplakala nekoliko… »

Vesti dana »