Povezane vesti
Ivanka Tramp jecala pred kamerama dok je govorila o svom životu: Ova tema joj je izuzetno bolna, "Teško mi je da je gledam dok…
Kurir pre 19 sati
Ivanka Tramp briznula je u plač govoreći o ženama koje su oblikovale njen život, pokazavši retku stranu emocija. Trampova (44) je tokom gostovanja u podkastu „Dnevnik jednog direktora” (Diary of a CEO) zatražila maramicu dok je pričala o svojoj majci i… »
Ivanka Tramp u suzama pred kamerama: "Saznala sam da mi muž ima rak, a onda mi je umrla majka"
Nova pre 1 dan
Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, plakala je pred kamerama pričajući o najintimnijim detaljima svog života... Ivanka je za TMZ dala veoma emotivnu ispovest, a čak se i zaplakala nekoliko puta dok je, između ostalog, pričala o… »
Ivanka Tramp plakala pred kamerama: "Saznala sam da mi muž ima rak, a onda su..."
Telegraf pre 1 dan
"Gledala sam kako mi zamalo ubijaju oca" Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, plakala je pred kamerama pričajući o najintimnijim detaljima svog života... Ivanka je za TMZ dala veoma emotivnu ispovest, a čak se i zaplakala nekoliko… »
Vesti dana »
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp: Veliki broj praznih naftnih tankera kreće se ka SAD da utovari američku naftu
Euronews pre 45 minutajoš 29 povezanih
BBC o izborima u Mađarskoj: Politička borba Orbana i Mađara zbog koje se i porodice dele
N1 Info pre 3 satajoš 35 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Pregovori SAD i Irana u Islamabadu; Kroz Ormuski moreuz prošlo nekoliko brodova
RTV pre 5 minutajoš 87 povezanih
"Od ovog datuma temperatura preko 25 stepeni": Meteorolog Todorović otkrio kakvo će vreme biti do kraja aprila
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane