Povezane vesti
"Nemam vremena ni za šta sem za sina i nastupe": Katarina Živković otvoreno o nasledniku i porodičnom životu
Nova pre 9 sati
Pevačica Katarina Živković nastavila je sa nastupima nakon što je rodila sina Stefana, a sada je otkrila kako uklapa privatne i poslovne obaveze. Stefan je Katarinino prvo dete, ali uprkos tome, ona se odlično snašla u ulozi majke. Uspešno kombinuje… »
Katarina Živković progovorila o sinu i izabraniku Stojketu, pa žestoko odbrusila koleginici: “Ma, to je…”
Telegraf pre 14 sati
Pevačica Katarina Živković otkrila je kako će provesti Uskrs, pa peogovrila o sinu i izabraniku Stojketu. Veoma je zahvalna što u poslednje vreme mnogo nastupa, a kaže da je to zaslužila. - Znači mi što sam u poslednje vreme dosta tražena i imam mnogo… »
Vesti dana »
Jedna odletela ispod zaštitne ograde, druga ostala da leži na putu: Devojka "golfom" preticala kombi preko pune linije, pa pokosila tinejdžerke kod Novog Pazara: Starija (16) poginula (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
"Konačno...": Kako je evroposlanica Joveva reagovala na vest da Srbiji preti gubitak EU sredstava
N1 Info pre 9 minutajoš 41 povezana
"Njima je zabranjeno da učestvuju" Izrael žestoko udario na članicu EU
Večernje novosti pre 2 satajoš 34 povezane
Iranska delegacija stigla u Islamabad; IDF: U ratnom smo stanju, nema mira sa Hezbolahom
RTS pre 4 minutajoš 41 povezana