Povezane vesti
"Nemam vremena ni za šta sem za sina i nastupe": Katarina Živković otvoreno o nasledniku i porodičnom životu
Nova 10.04.2026
Pevačica Katarina Živković nastavila je sa nastupima nakon što je rodila sina Stefana, a sada je otkrila kako uklapa privatne i poslovne obaveze. Stefan je Katarinino prvo dete, ali uprkos tome, ona se odlično snašla u ulozi majke. Uspešno kombinuje… »
Katarina Živković progovorila o sinu i izabraniku Stojketu, pa žestoko odbrusila koleginici: “Ma, to je…”
Telegraf 10.04.2026
Pevačica Katarina Živković otkrila je kako će provesti Uskrs, pa peogovrila o sinu i izabraniku Stojketu. Veoma je zahvalna što u poslednje vreme mnogo nastupa, a kaže da je to zaslužila. - Znači mi što sam u poslednje vreme dosta tražena i imam mnogo… »
Vesti dana »
Posle svežeg jutra stiže pravo prolećno vreme: temperatura do 25 stepeni, mogući kratki pljuskovi
Glas Zapadne Srbije pre 11 minutajoš 13 povezanih
(Foto, video) Putin gost Pekinga nedelju dana nakon Trampa: Ruski predsednik dočekan topovskom vatrom, Si poručio: "Svetu preti opasnost da se vrati zakon džungle"
Blic pre 21 minutajoš 9 povezanih
Veliki preokret Niksa za vođstvo protiv Klivlenda u finalu Istoka
Radio sto plus pre 56 minutajoš 12 povezanih
Janjić (SRCE): U normalnim državama pala bi Vlada, nakon hapšenja šefa beogradske policije
Beta pre 2 minutajoš 4 povezane