Povezane vesti

Tramp objavio uznemirujući snimak, ne preporučuje da ga gledate! "Sve vreme sam govorio, ako uvozite Treći svet, postajete…

Tramp objavio uznemirujući snimak, ne preporučuje da ga gledate! "Sve vreme sam govorio, ako uvozite Treći svet, postajete…

Kurir pre 14 sati
Američki predsednik Donald Tramp objavio je na svojoj društvenoj mreži Trut (Truth Social) zastrašujući snimak ubistva koje se dogodilo na Floridi. - Kriminalac sa Haitija koji je ilegalni stranac, kojeg je u našu zemlju pustio NAJGORI predsednik u… »
Tramp objavio uznemirujući snimak: "Sve vreme sam govorio, ako uvozite Treći svet, postajete Treći svet"

Tramp objavio uznemirujući snimak: "Sve vreme sam govorio, ako uvozite Treći svet, postajete Treći svet"

Večernje novosti pre 13 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp objavio snimak ubistva na Floridi za koji je naveo da ga je počinio "kriminalac sa Haitija" koji je "do smrti pretukao čekićem nevinu ženu na benzinskoj pumpi". Foto: Tanjug/AP Photo Američki predsednik Donald Tramp… »
Tramp objavio uznemirujući necenzurisan snimak; "Ovoj životinji..."

Tramp objavio uznemirujući necenzurisan snimak; "Ovoj životinji..."

B92 pre 16 sati
Američki predsednik Donald Tramp podelio je na mreži Truth Social necenzurisani snimak brutalnog ubistva žene na Floridi. Tramp je podelio uznemirujući snimak žene koja je pretučena nasmrt, kritikujući imigracione politike svog prethodnika Džoa Bajdena… »

Vesti dana »