Повезане вести
"Идем код лекара, тешко то прихватам", мала Цана о браку са 41 годину старијим певачем, открила са чим се бори
Телеграф пре 1 дан
Андрија Бајић, легендарни певач који је стекао славу на простору бивше Југославије са братом Томиславом као дуо Браћа Бајић, ужива у браку са 41 годином млађом колегиницом Малом Цаном. Обоје иза себе имају успешне каријере, а… »
"Натерала сам га да расподели имовину" – Цана се удала за певача (88) који има децу, потезом шокирала све
Телеграф пре 1 дан
Певачица Мала Цана дала је интервју за наш портал, где се осврнула на брак са 41 годину старијим певачем Андријом Бајићем, који је стекао славу на простору бивше Југославије са братом Томиславом као дуо Браћа Бајић. Обоје иза… »
"Натерала сам га све да препише деци": Певачица о браку са дупло старијим који је шокирао Србију, завршила код лекара
Правда пре 1 дан
Естрадни пар Андрију Бајића и Малу Цану вежу снажне емоције које су их пре 20 година натерале да се заветују једно другом на вечност. Мала Цана је је сада искрено проговорила о браку, признавши да се ових дана не осећа добро због… »
Певачица проговорила о браку са 41 годину старијим колегом који је шокирао Србију: "Идем код лекара, тешко то прихватам"
Нова пре 1 дан
Певачи Андрија Бајић и Светлана Томић, познатија као Мала Цана, изненадили су јавност својом романсом. Како се не појављују често у јавности, мало се знало о њиховој дугогодишњој љубави. Упркос великој разлици у годинама, пар… »
"Натерала сам га све да препише деци": Певачица о браку са дупло старијим који је шокирао Србију, завршила код лекара
Мондо пре 1 дан
Естрадни пар Андрију Бајића и Малу Цану вежу снажне емоције које су их пре 20 година натерале да се заветују једно другом на вечност. Мала Цана је је сада искрено проговорила о браку, признавши да се ових дана не осећа добро због… »
"Натерала сам га да расподели имовину" Мала Цана о браку са 41 годину старијим певачем, потезом код нотара оставила све у шоку…
Блиц пре 1 дан
Њихова веза често се налази на мети злобних коментара и предрасуда због старосне разлике. Цанини родитељи су потпуно подржали њен избор, док је Андријиним наследницима било тешко да прихвате њихову одлуку. Легендарни певач… »
"Кад би сви функционисали као ми, никад се не би растајали" Мала Цана о браку са 41. старијим колегом: Открила и са чим се…
Курир пре 1 дан
Андрија Бајић, легендарни певач који је стекао славу на простору бивше Југославије са братом Томиславом као дуо Браћа Бајић, ужива у браку са 41 годином млађом колегиницом Малом Цаном. Обоје иза себе имају успешне каријере, а… »
Вести дана »
Лидери две највеће мађарске партије Орбан и Мађар одржали завршне предизборне скупове
Бета пре 59 минутајош 70 повезаних
Катар ће у потпуности поново отворити поморски саобраћај од недеље
Политика пре 1 сатјош 53 повезане
Такер Карлсон: Израел је познат по томе што уцењује америчке председнике
Правда пре 3 сатајош 25 повезаних
Бекерат о годишњици убиства Славка Ћурувије: Правда још није достигнута
Бета пре 8 сатијош 34 повезане
Нетањаху открио разлоге рата: Израел покренуо нападе на Иран јер је Техеран био "веома близу" развоја нуклеарног оружја
Курир пре 24 минутајош 95 повезаних