Povezane vesti
"Idem kod lekara, teško to prihvatam", mala Cana o braku sa 41 godinu starijim pevačem, otkrila sa čim se bori
Telegraf 10.04.2026
Andrija Bajić, legendarni pevač koji je stekao slavu na prostoru bivše Jugoslavije sa bratom Tomislavom kao duo Braća Bajić, uživa u braku sa 41 godinom mlađom koleginicom Malom Canom. Oboje iza sebe imaju uspešne karijere, a njihov brak je privukao… »
"Naterala sam ga da raspodeli imovinu" – Cana se udala za pevača (88) koji ima decu, potezom šokirala sve
Telegraf 10.04.2026
Pevačica Mala Cana dala je intervju za naš portal, gde se osvrnula na brak sa 41 godinu starijim pevačem Andrijom Bajićem, koji je stekao slavu na prostoru bivše Jugoslavije sa bratom Tomislavom kao duo Braća Bajić. Oboje iza sebe imaju uspešne karijere… »
"Naterala sam ga sve da prepiše deci": Pevačica o braku sa duplo starijim koji je šokirao Srbiju, završila kod lekara
Pravda 10.04.2026
Estradni par Andriju Bajića i Malu Canu vežu snažne emocije koje su ih pre 20 godina naterale da se zavetuju jedno drugom na večnost. Mala Cana je je sada iskreno progovorila o braku, priznavši da se ovih dana ne oseća dobro zbog pogrešnog tumačenja… »
Pevačica progovorila o braku sa 41 godinu starijim kolegom koji je šokirao Srbiju: "Idem kod lekara, teško to prihvatam"
Nova 10.04.2026
Pevači Andrija Bajić i Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, iznenadili su javnost svojom romansom. Kako se ne pojavljuju često u javnosti, malo se znalo o njihovoj dugogodišnjoj ljubavi. Uprkos velikoj razlici u godinama, par funkcioniše odlično, te… »
"Naterala sam ga sve da prepiše deci": Pevačica o braku sa duplo starijim koji je šokirao Srbiju, završila kod lekara
Mondo 10.04.2026
Estradni par Andriju Bajića i Malu Canu vežu snažne emocije koje su ih pre 20 godina naterale da se zavetuju jedno drugom na večnost. Mala Cana je je sada iskreno progovorila o braku, priznavši da se ovih dana ne oseća dobro zbog pogrešnog tumačenja… »
"Naterala sam ga da raspodeli imovinu" Mala Cana o braku sa 41 godinu starijim pevačem, potezom kod notara ostavila sve u šoku…
Blic 10.04.2026
Njihova veza često se nalazi na meti zlobnih komentara i predrasuda zbog starosne razlike. Canini roditelji su potpuno podržali njen izbor, dok je Andrijinim naslednicima bilo teško da prihvate njihovu odluku. Legendarni pevač Andrija Bajić, nekadašnji… »
"Kad bi svi funkcionisali kao mi, nikad se ne bi rastajali" Mala Cana o braku sa 41. starijim kolegom: Otkrila i sa čim se…
Kurir 10.04.2026
Andrija Bajić, legendarni pevač koji je stekao slavu na prostoru bivše Jugoslavije sa bratom Tomislavom kao duo Braća Bajić, uživa u braku sa 41 godinom mlađom koleginicom Malom Canom. Oboje iza sebe imaju uspešne karijere, a njihov brak je privukao… »
Vesti dana »
Prvo veliko iznenađenje na Rolan Garosu - Ispala druga teniserka sveta!
Sportske.net pre 36 minutajoš 52 povezane
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane
Građani u nepreglednoj koloni čekaju da se poklone Časnom pojasu Presvete Bogorodice
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih
Od 1. jula kazne za teretna vozila koja ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine
Biznis.rs pre 2 satajoš 16 povezanih