Povezane vesti
Najbogatija pevačica na Balkanu progovorila o kućnim poslovima: "Ja da vidim peglu, ja bih se smrzla, ne znam šta je to"
Mondo pre 1 dan
Maja Šuput, koja važi za jednu od najimućnijih pevačica na Balkanu zahvaljujući uspešnoj muzičkoj karijeri i privatnom biznisu, nedavno je iskreno govorila o svom životu, majčinstvu i neobičnom odnosu prema kućnim obavezama. Posle razvoda od supruga… »
Najbogatija pevačica (46) ne zna šta je mikser, ne kuva, ne pegla, šokirala izjavom: "Fuj! Ne pada mi na pamet da glumim…
Blic pre 1 dan
Nakon razvoda od Nenada Tatarinova, otkrila je da njen sin ne prepoznaje osnovne kućne aparate. Maja kućne poslove prepušta profesionalcima, a slobodno vreme posvećuje samo detetu. Hrvatska pevačica Maja Šuput (46), koja zahvaljujući muzičkoj karijeri i… »
Najbogatija balkanska pevačica priznala: "Ne znam šta je pegla, moj sin je sad prvi put video mikser"
Nova pre 1 dan
Hrvatska pevačica Maja Šuput važi za najbogatiju pevačicu na Balkanu, a zahvaljujući tome, ona ne obavlja kućne poslove. Maja je u jednoj emisiji otvoreno govorila o svom privatnom životu i priznala da je zahvaljujući svojoj zaradi sebi obezbedila ženu… »
Najbogatija balkanska pevačica šokirala - ne kuva, ne pegla, a radi 2 posla: "Da vidim peglu, smrzla bih se!"
Telegraf pre 1 dan
Hrvatska pevačica Maja Šuput važi za jednu od najbogatijih ličnosti na Balkanu. Osim uspešne pevačke karijere, ona ima i privatan biznis od kog odlično zarađuje. Maja je do nedavno bila u braku sa Nenadom Tterinovom, a imaju i malog sina. Pevačica je u… »
Najbogatija balkanska pevačica šokirala: Da vidim peglu ja bih se smrzla, ja ne znam šta je to, ne pada mi na pamet da glumim…
Kurir pre 1 dan
Hrvatska pevačica Maja Šuput najbogatija je javna ličnost na Balkanu. Osim uspešne pevačke karijere, Maja ima i privatan biznis od kog odlično zarađuje. Ona je do nedavno bila u braku sa Nenadom Tterinovom, a imaju i malog sina. Pevačica je sada u jednom… »
Vesti dana »
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Beta pre 7 satijoš 34 povezane
"Hvala na prijateljstvu Srba i Mađara": Aleksandar Vučić pružio podršku Viktoru Orbanu uoči izbora
Mondo pre 2 satajoš 63 povezane
Mirovni pregovori u Islamabadu: Iranci izneli svoje crvene linije, Tramp: "Teheran gubi naveliko"
NIN pre 2 satajoš 49 povezanih
Taker Karlson: Izrael je poznat po tome što ucenjuje američke predsednike
Pravda pre 2 satajoš 24 povezane
Netanjahu: Rat pokrenut jer je Iran bio blizu nuklearnog oružja, želimo mir s Libanom
Politika pre 6 minutajoš 91 povezana