Povezane vesti
"Nosila sam dvojke, ostala je samo Petra" Jelisaveta Orašanin o bolnom periodu i gubitku bebe: Imala sam saobraćajnu nesreću
Kurir pre 9 sati
Jelisaveta Orašanin, govorila je u jednom intervju sa čime se sve nosila u životu tokom karijere ali i privatnog života. Glumica je podelila svoje bolno iskustvo i teške trenutke tokom borbe za potomstvo vantelesom oplodnjom. - Petru sam dobila iz petog… »
"Nosila sam dvojke, ostala je samo Petra" Jelisaveta Orašanin progovorila o bolnom periodu i gubitku bebe: "Prolazila sam kroz…
Blic pre 10 sati
Kako bi izdržala psihički pritisak, fokusirala se na posao i glumu. Tokom poslednjeg procesa imala je saobraćajnu nezgodu i izgubila jedno dete od blizanaca, ostala je samo Petra. Glumica Jelisaveta Orašanin, koja sa suprugom, poznatim košarkašem Milošem… »
"Nosila sam dvojke, a ostala je samo Petra": Jelisaveta Orašanin progovorila o gubitku bebe
Mondo pre 10 sati
Glumica Jelisaveta Orašanin, supruga Miloša Teodosića, pričala je u emisiji Tanje Petrnek da se podvrgla vantelesnoj oplodnji, ali ni to nije prošlo bez muke. "Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i… »
"Nosila sam dvojke, a ostala je samo Petra": Jelisaveta Orašanin iskreno o gubitku bebe i vantelesnoj oplodnji
Nova pre 11 sati
Jelisaveta Orašanin dobila je dvoje dece u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem, a jednom prilikom prisetila se teških trenutka koji su iza njih. Naime, kako nisu mogli da se ostvare kao roditelji, podvrgla se vantelesnoj oplodnji, ali ni to nije… »
Vesti dana »
Jedna odletela ispod ograde, druga ostala da leži na putu: Privedena devojka zbog tragedije u Novom Pazaru
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana
Predsednik crveno-belih došao na oproštaj od Duška Vujoševića: Nosio je šal Partizana oko vrata...
Telegraf pre 24 satajoš 52 povezane
Evroposlanica Joveva: Srbija pod Vučićem videla samo nasilje i korupciju, vreme je za promenu
Radio sto plus pre 24 satajoš 40 povezanih
Sve je spremno za početak pregovora: Poznat sastav iranske delegacije, oglasio se Tramp i otkrio šta očekuje
Mondo pre 24 satajoš 35 povezanih
Partizan obradovao Grobare u najtužnijoj noći u Areni: Karlik Džons je produžio ugovor!
Telegraf pre 24 satajoš 109 povezanih