Povezane vesti
"Ja sam žena boem i mogu sve": Vesna Zmijanac odgovorila koleginici koja ju žestoko isprozivala i uvredila
Mondo pre 12 sati
Vesna Zmijanac, koja i dalje aktivno nastupa, pravi ogromne koncerte i puni kafane, kratko je odgovorila na najstrašnije uvrede i prozivke takmičarke iz "Nikad nije kasno", koja je komentarisala Vesnin nastup na kojem je sedela, držala cigaretu i pevala… »
"Vesna je morž koji pije i puši na nastupu, ne možeš više da zineš, idi u penziju," koleginica je isprozivala, a onda joj…
Kurir pre 12 sati
Bivša takmičarka emisije " Nikad nije kasno", Zorica Erić, oštro je na Instagramu isprozivala legendarnu Vesnu Zmijanac, osudivši njeno ponašanje na jednom od nedavnih nastupa. Naime, Zorici je zasmetalo što Vesna dok peva sedi i drži cigaretu… »
"Može mi se, ja sam žena boem": Vesna Zmijanac brutalno odgovorila na prozivke koleginice
Blic pre 13 sati
Zorica Erić je javno kritikovala Vesnu Zmijanac zbog njenog ponašanja na nastupima, posebno što sedi i puši dok peva. Vesna Zmijanac je na Zoričine komentare odgovorila ravnodušno Pevačica Zorica Erić žestoko je potkačila muzičku legendu Vesnu Zmijanac… »
"Ja sam boem, mogu sve!" Vesna Zmijanac odgovorila pevačici - prozivala je zato što sedi i puši na nastupu
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Zorica Erić potkačila je muzičku legendu Vesnu Zmijanac zbog njenog ponašanja na nastupima, poručivši joj da treba da se penzioniše. Zorici je zasmetalo što Vesna dok peva sedi i drži cigaretu, nazivajući to "najnižim oblikom nekulture i… »
Vesti dana »
Tabela i kalkulacije: Zvezda ima male šanse za plej-of Evrolige, a može da završi i na 10. mestu
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
NASA objavila detalje: Orion noćas ulazi u atmosferu na 2.700 stepeni, evo kako će izgledati izvlačenje posade
Mondo pre 3 satajoš 3 povezane
VIDEO Analiza Miće Berića: Emotivno veče u Areni, kako drugačije - za Duleta
Nova pre 4 satijoš 3 povezane
Autobus se srušio u provaliju na Kanarskim ostrvima, jedna osoba poginula
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Određen pritvor vozaču automobila koji je usmrtio devojčicu u Novom Pazaru
Danas pre 7 satijoš 1 povezana