Povezane vesti

"Što si me obrukao za..." Stanija grmi na Asmina: Haos u Eliti, isplivalo sve javno. "Ona kao da moli..."

"Što si me obrukao za..." Stanija grmi na Asmina: Haos u Eliti, isplivalo sve javno. "Ona kao da moli..."

Telegraf pre 5 sati
Tokom gledanja snimaka u Eliti 9 izbila je nova žestoka svađa između Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, nakon što su takmičari pogledali prilog koji je dodatno uzburkao strasti. Na snimku se videlo kako Stanija sa cimerima komentariše Maju Marinković… »
"Zašto si me odrukao, verovala sam ti?" Stanija godinama demantovala da je bila sa Kristijanom Golubovićem, pa priznala sve…

"Zašto si me odrukao, verovala sam ti?" Stanija godinama demantovala da je bila sa Kristijanom Golubovićem, pa priznala sve…

Blic pre 6 sati
Stanija svakodnevno komentariše vezu Asmina i bivše prijateljice Maje Marinković. Stanija mu je zamerila što je otkrio da je imala odnose sa Kristijanom Golubovićem, ističući da je neuništiva. Tokom gledanja snimaka u Eliti 9 izbila je nova svađa između… »
"Što si me odrukao za Kristijana Golubovića?" Neviđeni haos između Stanije i Asmina, isplivalo sve na površinu: Evo šta joj je…

"Što si me odrukao za Kristijana Golubovića?" Neviđeni haos između Stanije i Asmina, isplivalo sve na površinu: Evo šta joj je…

Kurir pre 9 sati
Tokom gledanja snimaka u Eliti 9 izbila je nova žestoka svađa između Stanije i Asmina, nakon što su takmičari pogledali prilog koji je dodatno uzburkao strasti. Na snimku se videlo kako Stanija sa cimerima komentariše Maju Marinković i Asmina Durdžića, a… »

Vesti dana »