Povezane vesti
"Što si me obrukao za..." Stanija grmi na Asmina: Haos u Eliti, isplivalo sve javno. "Ona kao da moli..."
Telegraf pre 5 sati
Tokom gledanja snimaka u Eliti 9 izbila je nova žestoka svađa između Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, nakon što su takmičari pogledali prilog koji je dodatno uzburkao strasti. Na snimku se videlo kako Stanija sa cimerima komentariše Maju Marinković… »
"Zašto si me odrukao, verovala sam ti?" Stanija godinama demantovala da je bila sa Kristijanom Golubovićem, pa priznala sve…
Blic pre 6 sati
Stanija svakodnevno komentariše vezu Asmina i bivše prijateljice Maje Marinković. Stanija mu je zamerila što je otkrio da je imala odnose sa Kristijanom Golubovićem, ističući da je neuništiva. Tokom gledanja snimaka u Eliti 9 izbila je nova svađa između… »
"Što si me odrukao za Kristijana Golubovića?" Neviđeni haos između Stanije i Asmina, isplivalo sve na površinu: Evo šta joj je…
Kurir pre 9 sati
Tokom gledanja snimaka u Eliti 9 izbila je nova žestoka svađa između Stanije i Asmina, nakon što su takmičari pogledali prilog koji je dodatno uzburkao strasti. Na snimku se videlo kako Stanija sa cimerima komentariše Maju Marinković i Asmina Durdžića, a… »
Vesti dana »
Tabela i kalkulacije: Zvezda ima male šanse za plej-of Evrolige, a može da završi i na 10. mestu
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
Artemis II ulazi u najrizičniju fazu misije, povratak na Zemlju i sletanje u Tihi okean: „Sedam minuta užasa“
Nova pre 4 satijoš 3 povezane
VIDEO Analiza Miće Berića: Emotivno veče u Areni, kako drugačije - za Duleta
Nova pre 4 satijoš 3 povezane
Horor na Kanarskim ostrvima! Autobus sa turistima strušio se u provaliju, ima mrtvih i povređenih (foto)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Određen pritvor vozaču automobila koji je usmrtio devojčicu u Novom Pazaru
Danas pre 7 satijoš 1 povezana