Povezane vesti
Čola ovo nikad ne radi na Veliki petak! Pevač priznao javno: Mislim da ljudi to treba da poštuju!
Kurir 10.04.2026
Iako uvek uživa u druženjima sa svojom publikom uz pesmu, Zdravko Čolićna Veliki petak - izbegava da radi. Vaskršnji praznici, generalno, rezervisani su mu samo za porodicu. Ponuda je, svakako, bilo, ali on ih je odbijao. - Vaskrs je dan radosti i mislim… »
Ovo Zdravko Čolić nikada ne radi na Veliki petak: Odbio ponudu o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju
Mondo 10.04.2026
Iako uvek uživa u druženjima sa svojom publikom uz pesmu, Zdravko Čolić na Veliki petak - izbegava da radi. Vaskršnji praznici, generalno, rezervisani su mu samo za porodicu. Ponuda je, svakako, bilo, ali on ih je odbijao. "Vaskrs je dan radosti i mislim… »
Vesti dana »
Šezdeset pet godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih; Vučić: Branimo ideju da svet mora da pripada svima
RTS pre 0 minutajoš 34 povezane
Početak školske godine uz proteste i bojkot Jovine gimnazije
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 28 povezanih
Posle gotovo 30 godina rešeno ubistvo Tupaka Šakura: Dvejn Kit Dejvis proglašen krivim
Danas pre 20 minutajoš 21 povezana
Ovo su Nemanja, Petar i Momir koje je Rus ubio u Danilovgradu: Ubica satima bežao policiji, opkolili ga u šumi
Telegraf pre 1 satjoš 51 povezana
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz upozorenje RHMZ-a na rizik od požara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana