Povezane vesti

"Nisu mi dali da dođem u Zvezdu i Partizan"

"Nisu mi dali da dođem u Zvezdu i Partizan"

B92 pre 11 sati
Ruski košarkaš i član Uniksa iz Kazanja Aleksej Šved govorio je o malo poznatim detaljima iz svoje karijere. Šved se dotakao perioda od pre dve godine, kada je bio veoma blizu dolaska na Mali Kalemegdan, u vreme dok je trener bio Duško Ivanović. "Nisu mi… »
"Nisu mi dali da pređem u Zvezdu i Partizan": Aleksej Šved nam pričao o ponudama večitih

"Nisu mi dali da pređem u Zvezdu i Partizan": Aleksej Šved nam pričao o ponudama večitih

Mondo pre 15 sati
Iako u veteranskim igračkim godinama Aleksej Šved je izgledao u odličnoj formi u polufinalu WINLINE kupa protiv Parme iz Perma. Bio je lider svog tima i nakon pobede nam je rekao da mu je svejedno koga će za rivala dobiti u borbi za trofej. A mi smo… »
"Nisu mi dali da dođem u Crvenu zvezdu i Partizan!" Aleksej Šved otvorio dušu kao nikada do sada: Jasno mi je...

"Nisu mi dali da dođem u Crvenu zvezdu i Partizan!" Aleksej Šved otvorio dušu kao nikada do sada: Jasno mi je...

Kurir pre 15 sati
Čuveni ruski košarkaš, Aleksej Šved, otvorio je dušu i govorio o brojnim zanimljivim temama, a jedna od njih bila je i to što nikada nije dobio priliku da zaigra u Srbiji. Interesovanja Crvene zvezde i Partizana je bilo, ali je Šved istakao kako mu nisu… »

Vesti dana »