Povezane vesti

Šved otvorio dušu: Hteo sam u Zvezdu, ali mi nisu dali jer sam Rus!

Šved otvorio dušu: Hteo sam u Zvezdu, ali mi nisu dali jer sam Rus!

Sportske.net pre 1 dan
Od izveštača Sportskih iz Sankt Peterburga Iako godinama važi za jednog od najtalentovanijih i najubojitijih napadača koje je evropska košarka videla, Aleksej Šved trenutno deli sudbinu ruskih sportista koji su skrajnuti sa najveće scene. Razgovor sa… »
"Duško? Neverovatna osoba ogromnog srca": Prvi čovek CSKA se emotivno oprostio od Vujoševića

"Duško? Neverovatna osoba ogromnog srca": Prvi čovek CSKA se emotivno oprostio od Vujoševića

Mondo pre 15 sati
CSKA i u uslovima blokade i sankcija ima velike ambicije, pa tako i ove sezone juri na sve trofeje. Posle pobede nad Zenitom u polufinalu Winline kupa Andrej Vatutin je za srpske medije pričao o planovima tima koji Evroligu ne igra, a njen je vlasnik… »
Vatutin za srpske medije: ''CSKA je spreman za povratak u EL, ali čeka se politički zeleni signal, dolazak NBA je šansa koju…

Vatutin za srpske medije: ''CSKA je spreman za povratak u EL, ali čeka se politički zeleni signal, dolazak NBA je šansa koju…

Sportske.net pre 16 sati
Od izveštača Sportskih iz Sankt Peterburga Kada razgovarate sa Andrejem Vatutinom, nemoguće je izbeći temu koja godinama lebdi nad evropskom košarkom – odsustvo moskovskog CSKA iz elitnog društva. Tako je bilo i ovog puta u Sankt Peterburgu, gde iskusni… »
Elementarno kršenje ljudskih prava?! Pojedini evroligaši diskriminišu po nacionalnoj osnovi?! Izjava Šveda u vezi Crvene…

Elementarno kršenje ljudskih prava?! Pojedini evroligaši diskriminišu po nacionalnoj osnovi?! Izjava Šveda u vezi Crvene…

Hot sport pre 1 dan
Ipak, veliki je šmeker Aleksej Šved! Aleksej Šved ponovo je govorio o Evroligi, povratku ruskih klubova na evropsku scenu, ali i o tome zašto svojevremeno nije stigao u Crvenu zvezdu, prenosi sajt Mozzart Sporta. Iskusni ruski bek istakao je da mu… »

Vesti dana »