Повезане вести

Швед отворио душу: Хтео сам у Звезду, али ми нису дали јер сам Рус!

Швед отворио душу: Хтео сам у Звезду, али ми нису дали јер сам Рус!

Спортске.нет пре 23 дана
Од извештача Спортских из Санкт Петербурга Иако годинама важи за једног од најталентованијих и најубојитијих нападача које је европска кошарка видела, Алексеј Швед тренутно дели судбину руских спортиста који су скрајнути са… »
"Душко? Невероватна особа огромног срца": Први човек ЦСКА се емотивно опростио од Вујошевића

"Душко? Невероватна особа огромног срца": Први човек ЦСКА се емотивно опростио од Вујошевића

Мондо пре 22 дана
ЦСКА и у условима блокаде и санкција има велике амбиције, па тако и ове сезоне јури на све трофеје. После победе над Зенитом у полуфиналу Винлине купа Андреј Ватутин је за српске медије причао о плановима тима који Евролигу не… »
Ватутин за српске медије: ''ЦСКА је спреман за повратак у ЕЛ, али чека се политички зелени сигнал, долазак НБА је шанса коју…

Ватутин за српске медије: ''ЦСКА је спреман за повратак у ЕЛ, али чека се политички зелени сигнал, долазак НБА је шанса коју…

Спортске.нет пре 22 дана
Од извештача Спортских из Санкт Петербурга Када разговарате са Андрејем Ватутином, немогуће је избећи тему која годинама лебди над европском кошарком – одсуство московског ЦСКА из елитног друштва. Тако је било и овог пута у Санкт… »
Елементарно кршење људских права?! Поједини евролигаши дискриминишу по националној основи?! Изјава Шведа у вези Црвене…

Елементарно кршење људских права?! Поједини евролигаши дискриминишу по националној основи?! Изјава Шведа у вези Црвене…

Хот спорт пре 23 дана
Ипак, велики је шмекер Алексеј Швед! Алексеј Швед поново је говорио о Евролиги, повратку руских клубова на европску сцену, али и о томе зашто својевремено није стигао у Црвену звезду, преноси сајт Моззарт Спорта. Искусни руски… »

Вести дана »