Povezane vesti
Ukrajinci za dan izgubili 1.200 vojnika
Politika 11.04.2026
Ruska PVO je oborila 259 dronova i uništila 19 tenkova i drugih oklopnih vozila. Ukrajinska vojska je u poslednja 24 sata izgubila 1.200 vojnika, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. Kako se navodi u redovnom dnevnom izveštaju Ministarstva, ruska… »
Crn dan za Kijev: Ruska PVO pred uskršnje primirje napravila čudo, Ukrajinci na kolenima
Večernje novosti 11.04.2026
UKRAJINSKA vojska je u poslednja 24 sata izgubila 1.200 vojnika, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. Tanjug/AP/Andrii Marienko Kako se navodi u redovnom dnevnom izveštaju Ministarstva, ruska vojska je u istom vremenskom periodu uništila skladišta… »
Tasnim: Ako budu održani, pregovori u Islamabadu će trajati jedan dan
Euronews 11.04.2026
Iranska agencija Tasnim navela je da nije tačna informacija koju je preneo CNN da će razgovori između Irana i Sjedinjenih Američkih Država trajati nekoliko dana. Prema informacijama dopisnika Tasnima iz Pakistana, trenutni plan predviđa da bi, ukoliko do… »
Ako budu održani, pregovori u Islamabadu će trajati jedan dan
Politika 11.04.2026
Iran u ovom trenutku procenjuje drugu stranu pre početka dijaloga. Iranska agencija Tasnim navela je da nije tačna informacija koju je preneo Si-En-En da će razgovori između Irana i Sjedinjenih Američkih Država trajati nekoliko dana. Prema informacijama… »
Iran traži da pregovori traju samo jedan dan: Teheran zahteva ekspresno potpisivanje mira
INFORMACIJA Si En En-a o pregovorima u Pakistanu za koje se očekuje da će trajati nekoliko dana nisu tačne, prema izvorima iranske novinske agencije Tasnim. Tanjug/AP/Anjum Naveed Sadašnje planiranje ukazuje da, ako pregovori budu održani, verovatno će… »
Crni dan za Iran, hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnih poslova: U američko-izraelskom napadu ubijena mu žena, sad i on…
MINISTARSTVO spoljnih poslova Irana izrazilo je saučešće povodom smrti Kamala Harazija, rukovodioca Strateškog saveta za spoljne odnose, koji je preminuo 10. aprila nakon što je zadobio povrede u američko-izraelskom vojnim napadu u Teheranu. Foto… »
Vesti dana »
"To je to, dosta je od mene": Đoković očitao bukvicu bezobraznim Francuzima
Mondo pre 8 minutajoš 48 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 2 satajoš 54 povezane
Tramp: Oman će se ponašati kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh
Politika pre 1 satjoš 24 povezane
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 3 satajoš 64 povezane