Povezane vesti

"U svakom momentu sam znao gde si": Nakić otkrio kako je Vujošević stvarao legende u Partizanu

"U svakom momentu sam znao gde si": Nakić otkrio kako je Vujošević stvarao legende u Partizanu

Mondo pre 7 sati
Najtrofejniji trener Partizana Duško Vujošević napustio nas je 8. aprila, a već danima navijači, kolege i bivši igrači se opraštaju od legendarnog šefa struke. Tako je i Ivo Nakić, otac trenutnog košarkaša Partizana Marija Nakića, u sećanje na Duška… »
Ivo Nakić o Dušku Vujoševiću: I da znaš – otkucavao te jedan što je izlazio sa vama

Ivo Nakić o Dušku Vujoševiću: I da znaš – otkucavao te jedan što je izlazio sa vama

Danas pre 14 sati
Poslednja emisija Kida show bila je posvećena sećanju na legendarnog trenera Duška Vujoševića koji je preminuo 8. aprila u 68. godini. Gosti su se prisećali čuvenog trenera, a posebno upečatljivo ispovedanje je bilo Ive Nakića, bivšg igrača crno-belih. –… »
Nakićevo sećanje na Duleta: I da znaš – otkucavao te jedan…

Nakićevo sećanje na Duleta: I da znaš – otkucavao te jedan…

Sport klub pre 17 sati
Duško Vujošević i Ivo Nakić bili su veliki prijatelji. U emisiji Kida show koja je posvećena sećanju na legendarnog trenera koji je preminuo 8. aprila. Poslednji susret „Bio sam na jednom ručku sa njim i sa Budom Krstovićem, njegovim kumom i… »

Vesti dana »