Povezane vesti
Karan: Prvo ću posetiti Srbiju, mi smo jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor
NIN pre 14 sati
Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu, naše istorijske veze… »
Karan: Prvo ću posetiti Srbiju, mi smo jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor
RTV pre 15 sati
BANJALUKA - Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu… »
Euronews pre 14 sati
Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu, naše… »
Telegraf pre 15 sati
Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu, naše… »
Vesti dana »
Tramp: SAD pobeđuju bez obzira na ishod pregovora sa Iranom
Newsmax Balkans pre 1 danjoš 29 povezanih
Tramp: SAD porazile Iran, Vašington pobednik bez obzira na ishod pregovora
RTV pre 2 satajoš 54 povezane
Lideri dve najveće mađarske partije Orban i Mađar održali završne predizborne skupove
Insajder pre 3 satajoš 71 povezana
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Radio sto plus pre 10 satijoš 34 povezane
Delovi Rakovice i Čukarice bez struje: Saniran kvar u trafostanici Filmski grad
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 17 povezanih