Povezane vesti
Karan: Prvo ću posetiti Srbiju, mi smo jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor
NIN 11.04.2026
Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu, naše istorijske veze… »
Karan: Prvo ću posetiti Srbiju, mi smo jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor
RTV 11.04.2026
BANJALUKA - Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu… »
Euronews 11.04.2026
Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu, naše… »
Telegraf 11.04.2026
Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu, naše… »
Vesti dana »
CIK najavljuje početak brojanja glasova za poslanike kosovskog parlamenta
Serbian News Media pre 26 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 12 minutajoš 39 povezanih
Snažan zemljotres pogodio Filipine: Raste broj stradalih i povređenih, oštećene brojne zgrade
NIN pre 11 minutajoš 47 povezanih
uživo Iran obustavio vojnu kampanju protiv Izraela, Tramp najavio mogući dogovor o primirju
NIN pre 11 minutajoš 27 povezanih