Povezane vesti

Karan: Prvo ću posetiti Srbiju, mi smo jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor

Karan: Prvo ću posetiti Srbiju, mi smo jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor

NIN pre 14 sati
Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu, naše istorijske veze… »

RTV pre 15 sati
BANJALUKA - Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu… »

Euronews pre 14 sati
Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu, naše… »

Telegraf pre 15 sati
Novi predsednik Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da će, nakon inauguracije, prvo posetiti Beograd i istakao da Srbiju i Srpsku vidi kao jedinstven nacionalni, istorijski i kulturni prostor. "Govorimo o jednom te istom narodu, naše… »

Vesti dana »