Povezane vesti

Naša pevačica se razvela posle dve nedelje braka: sve sama finansirala, a na svadbu došla u crvenoj haljini

Naša pevačica se razvela posle dve nedelje braka: sve sama finansirala, a na svadbu došla u crvenoj haljini

Mondo pre 9 sati
Pevačica Tea Bilanović šokirala je javnost kada je nedavno ogolila dušu i progovorila o burnom periodu svog života i braku koji se neslavno završio nakon dve nedelje. Na ludi kamen je stala veoma mlada, sa samo 21 godinom, ali je bračna idila trajala… »
Udala se u crvenoj venčanici, a razvela posle 14 dana! Izvukla deblji kraj, snosila sve troškove

Udala se u crvenoj venčanici, a razvela posle 14 dana! Izvukla deblji kraj, snosila sve troškove

Kurir pre 11 sati
Pevačica Tea Bilanović šokirala je javnost kada je nedavno ogolila dušu i progovorila o burnom periodu svog života i braku koji se neslavno završio nakon dve nedelje. Kako je pevačica Tea Bilanović otkrila, na ludi kamen je stala veoma mlada, sa samo 21… »
Naša pevačica (30) se razvela posle dve nedelje braka: "Ja sam sve finansirala"

Naša pevačica (30) se razvela posle dve nedelje braka: "Ja sam sve finansirala"

Blic pre 12 sati
Tea je istakla da je brak bio rezultat brzih i impulzivnih odluka i da se čak udala u crvenoj haljini. Otkrila je da je ona snosila sve finansijske troškove tokom braka. Pevačica Tea Bilanović šokirala je javnost kada je nedavno ogolila dušu i… »

Vesti dana »