Povezane vesti

"Ljudi to treba da poštuju": Čola otkrio šta nikad ne radi na Vaskrs, a ćerka Una pokazala jaja (FOTO)

"Ljudi to treba da poštuju": Čola otkrio šta nikad ne radi na Vaskrs, a ćerka Una pokazala jaja (FOTO)

Nova pre 9 sati
Popularni pevač Zdravko Čolić poput svojih kolega novogodišnje praznike provodi radno, te se trudi da to nadomesti na Vaskrs. Čola je svojevremeno rekao da Vaskrs uvek provodi sa porodicom, te da je odbijao nastupe koji su mu zakazivali na praznike… »
Zdravko Čolić otkrio šta ne radi na Uskrs: Pevač ovo poštuje godinama "Mislim da to ljudi treba da...."

Zdravko Čolić otkrio šta ne radi na Uskrs: Pevač ovo poštuje godinama "Mislim da to ljudi treba da...."

Telegraf pre 9 sati
Iako decenijama važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima koja uvek uživa u druženju sa publikom i pesmi, legendarni pevač Zdravko Čolić na Uskrs strogo izbegava da radi. Vaskršnji praznici su za omiljenog pevača uvek rezervisani isključivo za… »
Zdravko Čolić otkrio šta nikada ne radi na Uskrs: "Mislim da ljudi to treba da poštuju"

Zdravko Čolić otkrio šta nikada ne radi na Uskrs: "Mislim da ljudi to treba da poštuju"

Blic pre 13 sati
Čolić je naglasio važnost poštovanja Vaskrsa i jednom je odbio koncert u Kanadi na Veliki petak. Poznat je po negovanju tradicije, skromnosti i lepom vaspitanju. Iako decenijama važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima koja uvek uživa u… »

Vesti dana »