Povezane vesti

Alimpijević veliča Bahčešehir i hvali Baraća!

Alimpijević veliča Bahčešehir i hvali Baraća!

Sportske.net pre 40 minuta
Ekipa Bešiktaša večeras se izdvojila na prvom mestu na tabeli turske Super lige, pobedom nad Bahčešehirom u jednom od derbija 26. kola. Tim koji sa klupe vodi Dušan Alimpijević je trijumfovao rezultatom 87:80, a posle meča je aktuelni selektor… »
Liverpul prekinuo "crni niz"

Liverpul prekinuo "crni niz"

B92 pre 1 sat
Fudbaleri Liverpula savladali su Fulam rezultatom 2:0 u 32. kolu Premijer lige. Liverpul je time prekinuo niz od tri poraza u svim takmičenjima i napravio bitan korak ka plasmanu u Ligu šampiona naredne sezone. "Redsi" sada imaju četiri boda i utakmicu… »
Liverpul bravurama Salaha i njegovog naslednika srušio Fulam i nastavio borbu za Ligu šampiona

Liverpul bravurama Salaha i njegovog naslednika srušio Fulam i nastavio borbu za Ligu šampiona

Telegraf pre 1 sat
Liverpul je konačno uspeo da prekine seriju od tri poraza u svim takmičenjima i slavi na "Enfildu" protiv Fulama rezultatom 2:0. Bila je ovo izuzetno potrebna pobeda ekipi Arnea Slota pred važan revanš duel u Ligi šampiona protiv PSŽ-a gde tim sa… »
Alimpijević prekinuo Baraćevu seriju i nastavio trku sa Fenerom!

Alimpijević prekinuo Baraćevu seriju i nastavio trku sa Fenerom!

Sportske.net pre 3 sata
U Turskoj se ovog vikenda igraju utakmice 26. kola, koje će obeležiti dva derbija. Prvi je odigran ovog popodneva, u kom je Bešiktaš pod vođstvom Dušana Alimpijevića pred svojim navijačima savladao Bahčešehir, koji sa klupe vodi Marko Barać. Bio je to… »
Alimpijević „izvukao sedmicu“ u gradskom derbiju

Alimpijević „izvukao sedmicu“ u gradskom derbiju

Sport klub pre 2 sata
Bešiktaš, koji sa klupe predvodi selektor Srbije Dušan Alimpijević, nastavio je da niže pobede protiv Bahčešehira u "malom" istanbulskom derbiju, a konačan rezultat utakmice 26. kola prvenstva Turske je 87:80 (22:12, 25:28, 21:20, 19:20). Popularni… »
Visok let "orlova"! Alimpijević dobio srpski derbi u Turskoj!

Visok let "orlova"! Alimpijević dobio srpski derbi u Turskoj!

Večernje novosti pre 2 sata
Bivši trener Mege morao je da čestita selektoru košarkaša. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Košarkaši Bešiktaša pobedili su Bahčešehir u gradskom derbiju rezultatom 87:80. Bio je ovo okršaj dvojice srpskih trenera, na privremenom radu u Istanbulu. Na… »
Alimpijević ima Baraćev broj - Bešiktaš maltretira Bahčešehir gde god ga vidi

Alimpijević ima Baraćev broj - Bešiktaš maltretira Bahčešehir gde god ga vidi

B92 pre 3 sata
Košarkaši Bešiktaša ostvarili su još jedan trijumf protiv Bahčešehira, sedmi u nizu. Bešiktašu, koji sa klupe predvodi selektor Srbije Dušan Alimpijević, to je bila sedma pobeda u nizu u svim takmičenjima, a treća nad Bahčešehirom u kratkom periodu. Pre… »
Alimpijević slavio u malom srpskom okršaju, crno-beli bolji od Bahčešehira

Alimpijević slavio u malom srpskom okršaju, crno-beli bolji od Bahčešehira

Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Bešiktaša savladali su Bahčešehir u istanbulskom derbiju rezultatom 87:80. Bio je ovo okršaj dvojice srpskih trenera, sa jedne strane Dušana Alimpijevića, a sa druge Marka Baraća. Trebalo je ovo da bude i finale Evrokupa, međutim, francuski… »
​Džastin Robinson MVP 37. kola Evrolige

​Džastin Robinson MVP 37. kola Evrolige

Politika pre 5 sati
​Robinson je u pobedi Pariza nad Makabijem zabeležio 25 poena i šest asistencija, uz šut iz igre 5/9. Košarkaš Pariza Džastin Robinson najkorisniji je igrač (MVP) 37. kola Evrolige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja. Robinson je u pobedi… »
Batleru izmakla nagrada MVP-a kola Evrolige, odneo je košarkaš Pariza

Batleru izmakla nagrada MVP-a kola Evrolige, odneo je košarkaš Pariza

Telegraf pre 5 sati
Košarkaš Pariza Džastin Robinson najkorisniji je igrač (MVP) 37. kola Evrolige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja. Robinson je u pobedi Pariza nad Makabijem rezultatom 113:80 za 19 minuta na terenu zabeležio 25 poena i šest asistencija, uz… »
Batleru izmaklo MVP priznanje: Evo ko je najkorisniji igrač kola u Evroligi

Batleru izmaklo MVP priznanje: Evo ko je najkorisniji igrač kola u Evroligi

Večernje novosti pre 7 sati
Košarkaš Pariza Džastin Robinson najkorisniji je igrač (MVP) 37. kola Evrolige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Robinson je u pobedi Pariza nad Makabijem rezultatom 113:80 za 19 minuta na terenu… »
Ne zadovoljava se doigravanjem: Batler zna koliko ovaj tim Zvezde može!

Ne zadovoljava se doigravanjem: Batler zna koliko ovaj tim Zvezde može!

Hot sport pre 7 sati
Jasna poruka svima! Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler nije krio zadovoljstvo nakon pobede nad Asvelom, a u razgovoru za Meridian Sport posebno je istakao podršku koju je dobio od trenera Saše Obradovića i kompletnog stručnog štaba. „Rekao je da veruje… »
Plejmejker Pariza Džastin Robinson MVP 37. kola Evrolige

Plejmejker Pariza Džastin Robinson MVP 37. kola Evrolige

Newsmax Balkans pre 7 sati
Košarkaš Pariza Džastin Robinson najkorisniji je igrač (MVP) 37. kola Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. Kako se navodi na sajtu Evrolige, Robinson je u pobedi Pariza nad Makabijem rezultatom 113:80 za 19 minuta na terenu zabeležio 25… »
Batler zamalo MVP

Batler zamalo MVP

B92 pre 8 sati
Košarkaš Pariza Džastin Robinson najkorisniji je igrač (MVP) 37. kola Evrolige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja. Robinson je u pobedi Pariza nad Makabijem rezultatom 113:80 za 19 minuta na terenu zabeležio 25 poena i šest asistencija, uz… »
Batler: "Derbi me je iscrpeo, Obradović mi je rekao da veruje u mene"

Batler: "Derbi me je iscrpeo, Obradović mi je rekao da veruje u mene"

Sportske.net pre 8 sati
Džared Batler je ponovo onaj stari, a to je pokazao baš kada je najviše trebalo, u utakmici koja je Zvezdi osigurala plej-in Evrolige. “Osećam se prilično dobro. Velika pobeda. Naravno, svaka pobeda nam je sada najvažnija, tako da je dobar osećaj. Imamo… »
Batler: "Derbi me iscrpeo - plej-in nije krajnji cilj"

Batler: "Derbi me iscrpeo - plej-in nije krajnji cilj"

B92 pre 8 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler bio je zadovoljan što je njegov tim pobedio Asvel. Zvezda je uspela da savlada Asvel u Vilerbanu sa 106:93 u 37. kolu Evrolige i da tako obezbedi plej-in, a Bater je uz Nvoru bio jedan od najzaslužniji za epilogo ovog… »
(VIDEO) Pogledajte ples Džereda Batlera

(VIDEO) Pogledajte ples Džereda Batlera

Sport klub pre 9 sati
Mnogo se govorilo o lošoj formi Džereda Batlera u poslednje vreme, ali protiv Asvela je bek Crvene zvezde odigrao onako kako je navikao navijače prethodnih meseci. Batler je u Francuskoj upisao 24 poena (7-9 za dva, 3-3 za tri), 3 skoka i 5 asistencija… »
Džered Batler: Svi su stali uz mene i to je baš dobar osećaj

Džered Batler: Svi su stali uz mene i to je baš dobar osećaj

Danas pre 10 sati
Košarkaši Crvene zvezde su pobedom nad Asvelom obezbedili učešće u postsezoni Evrolige. Da li će sezonu u elitnom takmičenju nastaviti u plej-ofu ili plej-inu, odlučiće poslednje kolo koje je na programu naredne nedelje. Jedan od junaka trijumfa u… »
(VIDEO) Batler: Nisam „nestao“, trener mi je rekao…

(VIDEO) Batler: Nisam „nestao“, trener mi je rekao…

Sport klub pre 12 sati
Džered Batler, koji je vodio Crvenu zvezdu do trijumfa nad Asvelom u Lionu (106:93), ističe da mu je mnogo značilo poverenje trenera u kriznom periodu. Batler je u Francuskoj upisao 24 poena (7-9 za dva, 3-3 za tri), 3 skoka i 5 asistencija. “Trener je… »

Vesti dana »