Povezane vesti

"Ljutim se kad mi pukne jaje" Čeda Uskrs slavi sa Acom i svojom decom: Evocira uspomene na detinjstvo

"Ljutim se kad mi pukne jaje" Čeda Uskrs slavi sa Acom i svojom decom: Evocira uspomene na detinjstvo

Telegraf pre 11 sati
Političar Čedomir Jovanović ove godine obeležava Uskrs u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja Aleksandra Kosa i dece. Oni su otkrili kako izgleda praznična atmosfera u njhivoj kući gde od skoro žive zajedno. Političar ne krije nostalgiju jer ga praznici… »
"Ljutim se kad mi pukne jaje" Čedomir Jovanović slavi Uskrs sa Acom Kosom i decom: "I ja sam tada dete"

"Ljutim se kad mi pukne jaje" Čedomir Jovanović slavi Uskrs sa Acom Kosom i decom: "I ja sam tada dete"

Blic pre 13 sati
Ovoga puta, njegov prijatelj Kos bio je pobednik u takmičenju kucanja jajima. Jovanović i Kos su istakli važnost solidarnosti i zajedništva tokom Uskrsa. Političar Čedomir Jovanović ove godine obeležava Uskrs u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja… »
"Ljutim se kad mi razbiju jaja!" Čedomir Jovanović Vaskrs slavi sa Acom i decom: Otkrio tajnu kako jaja da budu tvrđa

"Ljutim se kad mi razbiju jaja!" Čedomir Jovanović Vaskrs slavi sa Acom i decom: Otkrio tajnu kako jaja da budu tvrđa

Kurir pre 13 sati
U atmosferi praznične topline, uz miris farbanih jaja i zvuke pesme, Vaskrs je ove godine u domu Čedomira Jovanovića dobio posebno značenje spoj radosti, igre i želje da se praznik obeleži na dublji, humaniji način. Poznat po svom političkom angažmanu… »

Vesti dana »