Povezane vesti
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, želimo da pričamo na vašem…
Kurir 11.04.2026
„Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom“, rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. Trening… »
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli
Telegraf 11.04.2026
„Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom“, rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. Trening… »
Levandovski i Ščesni: "Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da pričamo na vašem jeziku!"
B92 11.04.2026
"Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom", rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. "Trening… »
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da pričamo na…
Večernje novosti 11.04.2026
„Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom“, rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. FOTO: Diana… »
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da…
Nova 11.04.2026
Vesti dana »
Danas promenljivo i nestabilno: Kiša, pljuskovi, grmljavina i pad temperature širom Srbije
Nova pre 6 satijoš 5 povezanih
Irina Subotić: Porodica Božović je simbol evropskih kriterijuma kojima težimo, napad na takve vrednosti pokazuje pravo lice srpske vlasti
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Tramp ispunio pretnje, u Iranu eskplozije i sirene; Teheran poručuje da neće popustiti
RTS pre 12 minutajoš 4 povezane