Povezane vesti
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, želimo da pričamo na vašem…
Kurir pre 23 dana
„Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom“, rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. Trening… »
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli
Telegraf pre 22 dana
„Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom“, rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. Trening… »
Levandovski i Ščesni: "Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da pričamo na vašem jeziku!"
B92 pre 22 dana
"Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom", rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. "Trening… »
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da pričamo na…
Večernje novosti pre 22 dana
„Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom“, rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. FOTO: Diana… »
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da…
Nova pre 22 dana
Vesti dana »
Ujedinjeni u tuzi! Lider SNS Vučević i ministarka privrede položili vence i stali kraj neutešnih roditelja Održan pomen za ubijene u Orašju i Maloj Duboni
Dnevnik pre 52 minutajoš 57 povezanih
Macut: Cilj Srbije je da do 2030. godine skoro polovina energije potiče iz obnovljivih izvora
N1 Info pre 22 minutajoš 19 povezanih