Povezane vesti

Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli

Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli

Telegraf pre 7 sati
„Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom“, rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. Trening… »
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da…

Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve do sada niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da…

Kurir pre 10 sati
„Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom“, rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. Trening… »
Levandovski i Ščesni: "Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da pričamo na vašem jeziku!"

Levandovski i Ščesni: "Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da pričamo na vašem jeziku!"

B92 pre 11 sati
"Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom", rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. "Trening… »
Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da pričamo na…

Fudbaleri Barselone Levandovski i Ščesni kakve niste videli: „Srbi i Poljaci su braća, volimo Srbiju, želimo da pričamo na…

Večernje novosti pre 11 sati
„Dajte mi odmah tri najpoznatije reči na srpskom“, rečenica kojom je engleski fudbaler u redovima Katalonaca, Markus Rašford, dočekao goste iz Beograda pokazala je da će tradicionalno druženje sa fanovima biti više nego zanimljiva avantura. FOTO: Diana… »

Nova pre 12 sati

Vesti dana »