Povezane vesti

Pevačicu sačekao haos na granici, satima zaglavljena u koloni na Veliku subotu: Izbesnela zbog novih pravila EU

Pevačicu sačekao haos na granici, satima zaglavljena u koloni na Veliku subotu: Izbesnela zbog novih pravila EU

Mondo pre 11 sati
Alka Vuica doživela je veliku dramu na granici zbog novih pravila u Evropskoj uniji. Iako ne potpada pod putnike na koje se odnosi novi sistem, pevačica je satima čekala u koloni, a nepredvidiva situacija, potpuno ju je izbacila iz ravnoteže. Hrvatska… »
“Živela sam u divnoj zemlji – zvala se Jugoslavija”: Alka Vuica ogorčena zbog gužvi na granici

“Živela sam u divnoj zemlji – zvala se Jugoslavija”: Alka Vuica ogorčena zbog gužvi na granici

City magazine pre 11 sati
Uvođenje biometrijske kontrole za putnike iz zemalja van Evropske unije, među kojima je i Srbija, već je izazvalo velike zastoje na graničnim prelazima – naročito tokom prazničnih dana kada je saobraćaj pojačan. Čekanja su biila neverovatno duga, ka… »
"Živela sam u divnoj zemlji - zvala se Jugoslavija": Alka Vuica besna zbog čekanja na granici (VIDEO)

"Živela sam u divnoj zemlji - zvala se Jugoslavija": Alka Vuica besna zbog čekanja na granici (VIDEO)

Nova pre 12 sati
Zbog novog načina, odnosno biometrijske provere, putnika trećih zemalja (među kojima je i Srbija), prilikom ulaska i izlaska iz EU na graničnim prelazima se stvaraju velike gužve, pogotovo u vreme praznika. Iako bi novi sistem trebao da poveća sigurnost… »
Alka Vuica zaglavljena na granici Pevačica revoltirana poručila: "Ovo je prestrašno, živela sam u divnoj zemlji, zvala se…

Alka Vuica zaglavljena na granici Pevačica revoltirana poručila: "Ovo je prestrašno, živela sam u divnoj zemlji, zvala se…

Blic pre 12 sati
Alka je izrazila nezadovoljstvo zbog loše organizacije na granici, upoređujući EU sa bivšom Jugoslavijom, ističući red i disciplinu iz tog perioda. Dala je poređenja sa nekadašnjom Jugoslavijom. Pevačica Alka Vuica našla se usred haosa na granici zbog… »
Alka Vuica zaglavljena na granici: Besna isprozivala EU "Živela sam u divnoj zemlji, zvala se Jugoslavija"

Alka Vuica zaglavljena na granici: Besna isprozivala EU "Živela sam u divnoj zemlji, zvala se Jugoslavija"

Telegraf pre 13 sati
Novi sistem za evidentiranje ulazaka i izlazaka (EES) u EU počeo je sa radom 12. oktobra 2025., uz punu primenu do 10. aprila 2026. godine, zamenjujući ručno pečatiranje pasoša digitalnom registracijom. Sistem se odnosi na putnike iz trećih zemalja… »

Vesti dana »