Povezane vesti
Tea Tairović progovorila o trudnoći Pevačica otkrila i kako provodi praznike, pa priznala: "Zahvalna sam Bogu na svemu što mi…
Blic pre 1 dan
Za Vaskršnju trpezu u njihovoj porodici svi doprinose, a Tea se posebno trudi oko dekoracije i atmosfere. Jaja farbaju zajedno i to im je važan porodični ritual, a Tea ističe da se nikada ne predaje u takmičenju za najjače jaje. Tea Tairović ove godine… »
Tea Tairović slavi prvi Uskrs kao udata žena, progovorila i o bebi: Ovi običaji je podsećaju na detinjstvo
Mondo pre 1 dan
Tea Tairović je pre oko godinu dana stala na ludi kamen izgovorivši sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Ivanu. Sada je otkrila njihove planove za Vaskrs. - Vaskršnje praznike uvek doživljavam kao nešto posebno i lepo, u intimnoj atmosferi, bez… »
"Mama je zaslužna za svaki nedostatak" Tea Tairović nakon godinu dana braka progovorila o svekrvi! Evo kako se slažu: Ona je...…
Kurir pre 23 sata
Tea Tairović, srpska pevačica, pre godinu dana je stala na ludi kamen i rekla sudbonosno "da". Pevačica je sada prvi put progovorila o svekrvi, dodajući da su majke uglavnom najviše zaslužne za to kakav će kasnije njihov sin biti prema svojoj supruzi… »
"Zahvalna sam Bogu na svemu!" Tea Tairović progovorila o trudnoći i praznicima: "Poštujem običaje..."
Telegraf pre 24 sata
Pevačica Tea Tairović ove godine dočekuje Uskrs na poseban način, jer će ga po prvi put obeležiti kao udata žena. Nakon što je prošle godine izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Ivanu, otkrila je kako izgleda praznična atmosfera u njihovom domu i… »
Prvi Vaskrs u braku: Tea Tairović progovorila o bebi: "To prati svaku ženu čim se uda"! Evo gde i kako će provesti praznik…
Kurir pre 1 dan
Srpska pevačica Tea Tairović će ove godine prvi put proslaviti Vaskrs kao gospođa Verdaj, pa je progovorila o tome kako se u njenom domu obečežava veliki hrišćanski praznik. Tea Tairović je pre oko godinu dana stala na ludi kamen izgovorivši sudbonosno… »
Vesti dana »
Nove pretnje Donalda Trampa: "Mogu da uništim Iran u jednom danu"
Večernje novosti pre 30 minutajoš 39 povezanih
Izbori u Mađarskoj: Glasanje za novi parlament, ali i mnogo više od toga
BBC News pre 25 minutajoš 118 povezanih
Uh, bilo je tesno... Srbin ostvario veliku pobedu posle ogromne drame! Međedović u glavnom žrebu turnira u Barseloni
Kurir pre 25 minutajoš 45 povezanih