Povezane vesti
Petrov: Neozbiljno da razmišljam o drugim funkcijama, a na čelu sam Ustavnog suda
NIN pre 4 sati
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov izjavio je danas da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nije razgovora o potencijalnoj kandidaturi za predsednika Republike i dodao da bi bilo neozbiljno da razmišlja o bilo kojoj funkciji bez krajnje… »
Petrov: Neozbiljno da razmišljam o drugim funkcijama, a na čelu sam Ustavnog suda
Euronews pre 4 sati
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov izjavio je danas da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nije razgovora o potencijalnoj kandidaturi za predsednika Republike i dodao da bi bilo neozbiljno da razmišlja o bilo kojoj funkciji bez krajnje… »
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov izjavio je danas da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nije razgovora o potencijalnoj kandidaturi za predsednika Republike i dodao da bi bilo neozbiljno da razmišlja o bilo kojoj funkciji bez… »
Intervju, Miloš Vučević, predsednik SNS: Jedina obaveza koju imamo je ona prema građanima; Ne postoji ništa logičnije od toga…
Dnevnik pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je konsultacije sa strankama u vezi sa izborima i drugim važnim pitanjima, u četvrtak je razgovarao i sa predstavnicima Srpske napredne stranke. O tome šta je pravi efekat razgovora i koji su naredni potezi… »
Vesti dana »
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Beta pre 6 satijoš 34 povezane
Počeli američko-iranski pregovori u Pakistanu, tokom trajanja krhkog primirja
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih
Slovački i češki premijeri Fico i Babiš podržali Orbana za parlamentarne izbore
Beta pre 3 satajoš 62 povezane
Ormuski moreuz i dalje jedna od glavnih tačaka sporenja u razgovorima SAD i Irana
Politika pre 15 minutajoš 24 povezane