Povezane vesti
"Paljba bre, gubi mi se sa očiju!" Ceca žestoko u Zvezdama Granda, oterala kolegu sa scene: "Nemam živaca"
Telegraf 11.04.2026
U najnovijoj emisiji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koja će biti emitovana večeras, došlo je do prave drame u žiriju, kada su se sukobili Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Kojić Keba. Napeta atmosfera kulminirala je tokom komentarisanja jednog od… »
"Paljba bre, gubi mi se s očiju" Ceca Ražnatović izgubila strpljenje i oterala kolegu sa scene Zvezda Granda: "Nemam ja živaca"…
Blic 11.04.2026
Ceca je burno reagovala na komentare i odbila pokušaj kolege da se pomire. Pevačica je izjavila da se suočila sa sobom i odlučila da vodi zdraviji način života zbog problema sa kilažom. Prava drama odigrala se u novoj epizodi emisije Zvezde Granda, koja… »
Vesti dana »
Veliki podvig Vembanjame i kraj za šampiona i MVP-a! Oklahoma neće braniti NBA titulu - San Antonio posle 12 godina ponovo u velikom finalu!
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Do većeg rasta plate uz pomoć promene posla ili lojalnosti firmi: Šta je danas istina na tržištu rada u Srbiji
Forbes pre 9 minutajoš 1 povezana
Svete Trojice ili Duhovi - običaj je da se kuće i crkve ukrašavaju cvećem i grančicama
RTS pre 2 satajoš 6 povezanih
Na današnji dan, 31. maj: Poginuo vojvoda Sinđelić, Big Ben počeo sa radom, prikazan prvi film na TV
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane