Povezane vesti

Ni za praznike nema mira u Eliti! Prekid programa, Kačavenda potpuno pobesnela

Ni za praznike nema mira u Eliti! Prekid programa, Kačavenda potpuno pobesnela

Kurir pre 29 dana
Milena Kačavenda i Danilo Dača Virijević žestoko su zaratili usred svoje emisije "S mesta splačine". - Ti meni ne možeš da govoris da sam pristrasna. Filip od tvog sr*nja ne može da priča, a to što ti se ne sviđaju odgovori su druga priča. Nemoj ti meni… »
Prekid programa, žestoka drama u eliti Kačavenda urla na njega, ne može da veruje šta je doživela: "Primio si se" (video)

Prekid programa, žestoka drama u eliti Kačavenda urla na njega, ne može da veruje šta je doživela: "Primio si se" (video)

Blic pre 29 dana
Rasprava je započela neslaganjem oko načina vođenja emisije i ophođenja prema rijaliti učesnicima. Dača je optužio Milenu za pristrasnost. Tokom emitovanja uživo radio-emisije "S mesta splačine" u rijalitiju "Elita", došlo je do nezapamćenog haosa koji… »
Filip Gaji simpatije prema Aneli i Teodori?! Aneli više neće da ćuti! Otvorila dušu šok priznanjem šta sve oseća prema njemu…

Filip Gaji simpatije prema Aneli i Teodori?! Aneli više neće da ćuti! Otvorila dušu šok priznanjem šta sve oseća prema njemu…

Kurir pre 29 dana
Aneli Ahmić, rijaliti učesnica nije krila emocije koje gaji prema svom cimeru Filipu Đukiću. Kada je govorila u emisiji "Radio Amnezija", otkrila je da je upravo on njen tip muškarca. Pogledajte njene fotografije iz rijalitija: - Da, on je moj tip… »
Prekid programa u Eliti! Voditelji se žestoko posvađali u uživo emisiji: "Ti želiš da dođu da ih pljuju"

Prekid programa u Eliti! Voditelji se žestoko posvađali u uživo emisiji: "Ti želiš da dođu da ih pljuju"

Telegraf pre 29 dana
Tokom emitovanja radio-emisije "S mesta splačine", došlo je do oštre rasprave između Milene Kačavende i Danila Dače Virijevića, koja je ubrzo eskalirala u otvoreni sukob. Rasprava je započela neslaganjem oko načina vođenja emisije i odnosa prema gostima… »
Aneli Ahmić odlepila na Filipa Đukića: "Lagala bih da nije tako", evo šta joj se najviše sviđa kod njega: On je ovako reagovao…

Aneli Ahmić odlepila na Filipa Đukića: "Lagala bih da nije tako", evo šta joj se najviše sviđa kod njega: On je ovako reagovao…

Blic pre 29 dana
Filip je otvoreno rekao da ga Aneli više privlači u poslednje vreme, dok je Teodora mirnija. Lepi Mića je žestoko kritikovao Filipa zbog njegovih odnosa sa devojkama u rijalitiju. U radio-emisiji "S mesta splačine" u rijalitiju "Elita", koju vode Milena… »

Vesti dana »