Povezane vesti
Ni za praznike nema mira u Eliti! Prekid programa, Kačavenda potpuno pobesnela
Kurir pre 1 dan
Milena Kačavenda i Danilo Dača Virijević žestoko su zaratili usred svoje emisije "S mesta splačine". - Ti meni ne možeš da govoris da sam pristrasna. Filip od tvog sr*nja ne može da priča, a to što ti se ne sviđaju odgovori su druga priča. Nemoj ti meni… »
Prekid programa, žestoka drama u eliti Kačavenda urla na njega, ne može da veruje šta je doživela: "Primio si se" (video)
Blic pre 1 dan
Rasprava je započela neslaganjem oko načina vođenja emisije i ophođenja prema rijaliti učesnicima. Dača je optužio Milenu za pristrasnost. Tokom emitovanja uživo radio-emisije "S mesta splačine" u rijalitiju "Elita", došlo je do nezapamćenog haosa koji… »
Filip Gaji simpatije prema Aneli i Teodori?! Aneli više neće da ćuti! Otvorila dušu šok priznanjem šta sve oseća prema njemu…
Kurir pre 1 dan
Aneli Ahmić, rijaliti učesnica nije krila emocije koje gaji prema svom cimeru Filipu Đukiću. Kada je govorila u emisiji "Radio Amnezija", otkrila je da je upravo on njen tip muškarca. Pogledajte njene fotografije iz rijalitija: - Da, on je moj tip… »
Prekid programa u Eliti! Voditelji se žestoko posvađali u uživo emisiji: "Ti želiš da dođu da ih pljuju"
Telegraf pre 1 dan
Tokom emitovanja radio-emisije "S mesta splačine", došlo je do oštre rasprave između Milene Kačavende i Danila Dače Virijevića, koja je ubrzo eskalirala u otvoreni sukob. Rasprava je započela neslaganjem oko načina vođenja emisije i odnosa prema gostima… »
Aneli Ahmić odlepila na Filipa Đukića: "Lagala bih da nije tako", evo šta joj se najviše sviđa kod njega: On je ovako reagovao…
Blic pre 1 dan
Filip je otvoreno rekao da ga Aneli više privlači u poslednje vreme, dok je Teodora mirnija. Lepi Mića je žestoko kritikovao Filipa zbog njegovih odnosa sa devojkama u rijalitiju. U radio-emisiji "S mesta splačine" u rijalitiju "Elita", koju vode Milena… »
Vesti dana »
Insajder u Budimpešti - Mađar proglasio pobedu, Orban priznao poraz; Tisa ima dvotrećinsku većinu prema preliminarnim rezultatima (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 danjoš 245 povezanih
Makabi se nije previše trudio protiv Hapoela, gradski derbi rutinski pripao crvenima: Igrač koji se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom blizu tripl-dabla!
Hot sport pre 3 satajoš 44 povezane
Trump: SAD će blokadom moreuza preseći ključni izvor prihoda Irana
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 43 povezane