Povezane vesti

"Taj muškarac je za mene nepoznanica", oglasio se otac Ane koja je pronađena mrtva posle 72 sata potrage

"Taj muškarac je za mene nepoznanica", oglasio se otac Ane koja je pronađena mrtva posle 72 sata potrage

Telegraf pre 22 sata
"Ne razmišljam o prazniku, čekam pravdu" Ana Radović (20) i Aleksandar Masalušić poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 24. novembra 2025. godine, a prema najnovijim informacijama istraga je završena. Tim povodom se oglasio Miloš… »
"Ne razmišljam o Vaskrsu, razmišljam o istini i kopka me pitanje": Otac Ane Radović progovorio o Stojketovom telohranitelju s…

"Ne razmišljam o Vaskrsu, razmišljam o istini i kopka me pitanje": Otac Ane Radović progovorio o Stojketovom telohranitelju s…

Kurir pre 23 sata
Ana Radović (20) i Aleksandar Masalušić poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 24. novembra 2025. godine, a prema najnovijim informacijama, istraga ove tragedije je završena. Tim povodom se oglasio Miloš Radović, otac stradale devojke… »
"Za njih je slučaj zatvoren, za nas nije": Oglasio se otac poginule Ane, neutešan na prvi Vaskrs bez mezimice

"Za njih je slučaj zatvoren, za nas nije": Oglasio se otac poginule Ane, neutešan na prvi Vaskrs bez mezimice

Mondo pre 24 sata
Ana Radović (20) i Aleksandar Masalušić poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 24. novembra 2025. godine, a prema najnovijim informacijama, istraga ove tragedije je završena. Telo Ane Radović i Aleksandra Masalušića, koji je inače bio… »
Stojketov telohranitelj ih survao u smrt?! Otac Ane Radović progovorio za "Blic" o muškarcu s kojim je poginula njegova ćerka…

Stojketov telohranitelj ih survao u smrt?! Otac Ane Radović progovorio za "Blic" o muškarcu s kojim je poginula njegova ćerka…

Blic pre 1 dan
Sumnja se da je glavni uzrok nesreće neprilagođena brzina na klizavom putu sa oštrim krivinama Porodica Radović ističe da im je najvažnije da saznaju istinu o uzroku Anine smrti, jer im zatvaranje istrage ne donosi mir dok odgovori ne budu poznati Ana… »

Vesti dana »