Повезане вести

"Тај мушкарац је за мене непознаница", огласио се отац Ане која је пронађена мртва после 72 сата потраге

"Тај мушкарац је за мене непознаница", огласио се отац Ане која је пронађена мртва после 72 сата потраге

Телеграф пре 22 дана
"Не размишљам о празнику, чекам правду" Ана Радовић (20) и Александар Масалушић погинули су у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила 24. новембра 2025. године, а према најновијим информацијама истрага је завршена. Тим… »
"За њих је случај затворен, за нас није": Огласио се отац погинуле Ане, неутешан на први Васкрс без мезимице

"За њих је случај затворен, за нас није": Огласио се отац погинуле Ане, неутешан на први Васкрс без мезимице

Мондо пре 22 дана
Ана Радовић (20) и Александар Масалушић погинули су у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила 24. новембра 2025. године, а према најновијим информацијама, истрага ове трагедије је завршена. Тело Ане Радовић и Александра… »
"Не размишљам о Васкрсу, размишљам о истини и копка ме питање": Отац Ане Радовић проговорио о Стојкетовом телохранитељу с…

"Не размишљам о Васкрсу, размишљам о истини и копка ме питање": Отац Ане Радовић проговорио о Стојкетовом телохранитељу с…

Курир пре 22 дана
Ана Радовић (20) и Александар Масалушић погинули су у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила 24. новембра 2025. године, а према најновијим информацијама, истрага ове трагедије је завршена. Тим поводом се огласио Милош… »
Стојкетов телохранитељ их сурвао у смрт?! Отац Ане Радовић проговорио за "Блиц" о мушкарцу с којим је погинула његова ћерка…

Стојкетов телохранитељ их сурвао у смрт?! Отац Ане Радовић проговорио за "Блиц" о мушкарцу с којим је погинула његова ћерка…

Блиц пре 22 дана
Сумња се да је главни узрок несреће неприлагођена брзина на клизавом путу са оштрим кривинама Породица Радовић истиче да им је најважније да сазнају истину о узроку Анине смрти, јер им затварање истраге не доноси мир док… »

Вести дана »