Povezane vesti

Netanjahu žestoko udario na Erdogana: Optužio ga za zločine nad sopstvenim narodom, pa poslao jezivu poruku Iranu

Netanjahu žestoko udario na Erdogana: Optužio ga za zločine nad sopstvenim narodom, pa poslao jezivu poruku Iranu

Mondo pre 4 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu poručio je da će se Izrael i dalje boriti protiv Irana i njegovih saveznika. Poruku je objavio na društvenoj mreži Iks, u kojoj je uputio i oštre kritike turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu. "Izrael će pod… »
Netanjahu: Izrael će nastaviti da se bori protiv Irana i njegovih saveznika

Netanjahu: Izrael će nastaviti da se bori protiv Irana i njegovih saveznika

Kurir pre 4 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu rekao je da će Izrael nastaviti da se bori protiv Irana i njegovih saveznika. Svoju izjavu je objavio na društvenoj mreži X, a u njoj je uputio i oštre kritike turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu. „Pod mojim… »
Netanjahu: Izrael nastavlja borbu protiv Irana i njegovih saveznika

Netanjahu: Izrael nastavlja borbu protiv Irana i njegovih saveznika

Newsmax Balkans pre 3 sata
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da će Izrael nastaviti borbu protiv Irana i njegovih saveznika, uz oštre kritike na račun predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana. "Izrael će pod mojim vođstvom nastaviti da se bori protiv iranskog… »
Netanjahu: "Izrael nastavlja borbu protiv Irana"

Netanjahu: "Izrael nastavlja borbu protiv Irana"

B92 pre 4 sati
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da će Izrael nastaviti borbu protiv Irana i njegovih saveznika, uz oštre kritike na račun predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana. "Izrael će pod mojim vođstvom nastaviti da se bori protiv iranskog… »
Netanjahu zapretio: Izrael će pod mojim vođstvom nastaviti da se bori protiv iranskog terorističkog režima

Netanjahu zapretio: Izrael će pod mojim vođstvom nastaviti da se bori protiv iranskog terorističkog režima

Večernje novosti pre 4 sati
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da će Izrael nastaviti borbu protiv Irana i njegovih saveznika, uz oštre kritike na račun predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana. Foto: Tanjug/Ronen Zvulun (POOL) "Izrael će pod mojim vođstvom… »

Vesti dana »