Povezane vesti

"Trudna sam!" Ava otkrila šokantne detalje nakon što je primljena u Urgentni centar: "Lice mi je otečeno"

"Trudna sam!" Ava otkrila šokantne detalje nakon što je primljena u Urgentni centar: "Lice mi je otečeno"

Telegraf pre 24 sata
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog povreda u predelu glave i lica. Hitnu pomoć su pozvale radnice iz kozmetičkog salona koji često posećuje, nakon čega je brzo prevezena u bolnicu. Kako je navela, ceo dan je… »
"Brutalno sam pretučena, snosiće posledice, kunem se": Ava Karabatić se oglasila nakon što je primljena na Urgentni

"Brutalno sam pretučena, snosiće posledice, kunem se": Ava Karabatić se oglasila nakon što je primljena na Urgentni

Mondo pre 2 sata
Nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa, Ava Karabatić (38) je navodno završila danas u prestoničkom Urgentnom centru sa povredama glave i lica, prenose mediji. Kako dalje pišu mediji, povrede su rezultat sukoba sa njenim partnerom L.Z. Kao pišu… »
Ava Karabatić hitno primljena u Urgentni centar: Ustanovljene povrede glave i lica, prijavila verenika za nasilje

Ava Karabatić hitno primljena u Urgentni centar: Ustanovljene povrede glave i lica, prijavila verenika za nasilje

Blic pre 2 sata
Par je prethodno raskidao i mirio se Ava su bili optužili da je izmislila verenika Poznata starleta Ava Karabatić (38) navodno je završila danas u Urgentnom centru u Beogradu sa povredama glave i lica, prenose domaći mediji. Kako dalje pišu domaći… »
Ava Karabatić primljena u Urgentni centar sa povredama glave: Prijavila verenika za nasilje

Ava Karabatić primljena u Urgentni centar sa povredama glave: Prijavila verenika za nasilje

Mondo pre 3 sata
Starleta Ava Karabatić je u bolnicu dovezena sanitetskim vozilom, nakon čega joj je medicinsko osoblje konstatovalo povrede. Karabatić je u bolnicu dovezena sanitetskim vozilom nakon čega joj je medicinsko osoblje konstatovalo povrede. Incidentu je, kako… »
Ava Karabatić primljena u urgentni sa povredama glave! Optužila verenika za nasilje

Ava Karabatić primljena u urgentni sa povredama glave! Optužila verenika za nasilje

Kurir pre 3 sata
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog vidnih povreda u predelu glave i lica, kako nezvanično saznaje Telegraf! Karabatić je u bolnicu dovezena sanitetskim vozilom nakon čega joj je medicinsko osoblje… »
"Brutalno sam pretučena, prijavila sam ga policiji" Oglasila se Ava Karabatić nakon što je zavšrila u Urgentnom, vidno je…

"Brutalno sam pretučena, prijavila sam ga policiji" Oglasila se Ava Karabatić nakon što je zavšrila u Urgentnom, vidno je…

Kurir pre 3 sata
U medijima je odjeknula vest da je Ava Karabatić prijavila verenika za nasilje. Kako su pisali mediji, Ava je primljena u Urgentni centar sa povredama glave i lica, a sada se starleta oglasila. - Danas sam brutalno pretučena, nalazim se u Hitnoj. Sve je… »
"Brutalno sam pretučena" Ava Karabatić se oglasila nakon što je prijavila verenika za nasilje: "Nalazim se u hitnoj"

"Brutalno sam pretučena" Ava Karabatić se oglasila nakon što je prijavila verenika za nasilje: "Nalazim se u hitnoj"

Blic pre 3 sata
Incident se dogodio nakon verbalne rasprave u njenom stanu. Ava je iz stana otišla u kozmetički salon, odakle je pozvana Hitna pomoć. U medijima je odjeknula vest da je Ava Karabatić prijavila verenika za nasilje. Kako su pisali mediji, Ava je primljena… »
"Brutalno sam pretučena, u Hitnoj sam", oglasila se Ava Karabatić nakon sukoba sa verenikom: Snosiće posledice!

"Brutalno sam pretučena, u Hitnoj sam", oglasila se Ava Karabatić nakon sukoba sa verenikom: Snosiće posledice!

Telegraf pre 2 sata
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog povreda u predelu glave i lica, kako je ranije pisao Telegraf. Ava se ubrzo oglasila na društvenim mrežama i iznela svoju stranu priče. - Danas sam brutalno pretučena… »
Ava Karabatić primljena u Urgentni centar sa povredama glave: Starleta prijavila verenika za nasilje

Ava Karabatić primljena u Urgentni centar sa povredama glave: Starleta prijavila verenika za nasilje

Telegraf pre 4 sati
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog vidnih povreda u predelu glave i lica, kako nezvanično saznaje Telegraf! Karabatić je u bolnicu dovezena sanitetskim vozilom nakon čega joj je medicinsko osoblje… »
Detalji incidenta: Ava Karabatić nakon sukoba sa verenikom napustila stan, evo odakle je pozvana Hitna pomoć

Detalji incidenta: Ava Karabatić nakon sukoba sa verenikom napustila stan, evo odakle je pozvana Hitna pomoć

Telegraf pre 4 sati
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog povreda u predelu glave i lica, o čemu je nešto ranije pisao Telegraf. Kako saznajemo od izvora upućenog u slučaj, nakon incidenta, Ava je napustila stan i otišla u jedan… »

Vesti dana »