Povezane vesti
"Brutalno sam pretučena, prijavila sam ga policiji" Oglasila se Ava Karabatić nakon što je završila u Urgentnom, vidno…
Kurir pre 29 dana
U medijima je odjeknula vest da je Ava Karabatić prijavila verenika za nasilje. Kako su pisali mediji, Ava je primljena u Urgentni centar sa povredama glave i lica, a sada se starleta oglasila. - Danas sam brutalno pretučena, nalazim se u Hitnoj. Sve je… »
"Trudna sam sa njim!" Ava otkrila šokantne detalje nakon što je primljena u Urgentni: "Lice mi je otečeno"
Telegraf pre 29 dana
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog povreda u predelu glave i lica. Hitnu pomoć su pozvale radnice iz kozmetičkog salona koji često posećuje, nakon čega je brzo prevezena u bolnicu. Kako je navela, ceo dan je… »
"Brutalno sam pretučena, snosiće posledice, kunem se": Ava Karabatić se oglasila nakon što je primljena na Urgentni
Mondo pre 28 dana
Nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa, Ava Karabatić (38) je navodno završila danas u prestoničkom Urgentnom centru sa povredama glave i lica, prenose mediji. Kako dalje pišu mediji, povrede su rezultat sukoba sa njenim partnerom L.Z. Kao pišu… »
Ava Karabatić hitno primljena u Urgentni centar: Ustanovljene povrede glave i lica, prijavila verenika za nasilje
Blic pre 28 dana
Par je prethodno raskidao i mirio se Ava su bili optužili da je izmislila verenika Poznata starleta Ava Karabatić (38) navodno je završila danas u Urgentnom centru u Beogradu sa povredama glave i lica, prenose domaći mediji. Kako dalje pišu domaći… »
Ava Karabatić primljena u Urgentni centar sa povredama glave: Prijavila verenika za nasilje
Mondo pre 28 dana
Starleta Ava Karabatić je u bolnicu dovezena sanitetskim vozilom, nakon čega joj je medicinsko osoblje konstatovalo povrede. Karabatić je u bolnicu dovezena sanitetskim vozilom nakon čega joj je medicinsko osoblje konstatovalo povrede. Incidentu je, kako… »
Ava Karabatić primljena u urgentni sa povredama glave! Optužila verenika za nasilje
Kurir pre 28 dana
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog vidnih povreda u predelu glave i lica, kako nezvanično saznaje Telegraf! Karabatić je u bolnicu dovezena sanitetskim vozilom nakon čega joj je medicinsko osoblje… »
"Brutalno sam pretučena" Ava Karabatić se oglasila nakon što je prijavila verenika za nasilje: "Nalazim se u hitnoj"
Blic pre 28 dana
Incident se dogodio nakon verbalne rasprave u njenom stanu. Ava je iz stana otišla u kozmetički salon, odakle je pozvana Hitna pomoć. U medijima je odjeknula vest da je Ava Karabatić prijavila verenika za nasilje. Kako su pisali mediji, Ava je primljena… »
"Brutalno sam pretučena, u Hitnoj sam", oglasila se Ava Karabatić nakon sukoba sa verenikom: Snosiće posledice!
Telegraf pre 28 dana
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog povreda u predelu glave i lica, kako je ranije pisao Telegraf. Ava se ubrzo oglasila na društvenim mrežama i iznela svoju stranu priče. - Danas sam brutalno pretučena… »
Ava Karabatić primljena u Urgentni centar sa povredama glave: Starleta prijavila verenika za nasilje
Telegraf pre 28 dana
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog vidnih povreda u predelu glave i lica, kako nezvanično saznaje Telegraf! Karabatić je u bolnicu dovezena sanitetskim vozilom nakon čega joj je medicinsko osoblje… »
Detalji incidenta: Ava Karabatić nakon sukoba sa verenikom napustila stan, evo odakle je pozvana Hitna pomoć
Telegraf pre 28 dana
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog povreda u predelu glave i lica, o čemu je nešto ranije pisao Telegraf. Kako saznajemo od izvora upućenog u slučaj, nakon incidenta, Ava je napustila stan i otišla u jedan… »
Vesti dana »
Završen studentki protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Beta pre 4 minutajoš 26 povezanih
Berlin odbio predlog Kremlja: Posrednik ne može biti Šreder, Putinov prijatelj
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
Evo ko je nulti zaraženi hantavirusom sa kruzera smrti: Proučavao retku pticu, njegova supruga nađena mrtva nakon 15 dana
Kurir pre 33 minutajoš 82 povezane
Predsednik Irana: Nećemo pognuti glavu pred neprijateljem, ali pregovori nisu kapitulacija
Beta pre 29 minutajoš 24 povezane
Miloš Jovanović ponovo izabran za predsednika Nove Demokratske stranke Srbije
NIN pre 58 minutajoš 19 povezanih