Povezane vesti

Poslodavac platio 450.000 evra za neiskorišćen godišnji odmor radnika

Poslodavac platio 450.000 evra za neiskorišćen godišnji odmor radnika

IndeksOnline pre 12 sati
Mnogi zaposleni, preopterećeni obavezama, često ne uspeju da iskoriste svoj godišnji odmor. The Times prenosi priču o upravniku nekretnina koji je tokom 25 godina sakupio čak 827 dana neiskorišćenog odmora. Reč je o Mosadek Ageli, koji je zbog stalnog… »
Radnik primio odštetu od 450.000 evra za neiskorišćenih 827 dana godišnjeg odmora

Radnik primio odštetu od 450.000 evra za neiskorišćenih 827 dana godišnjeg odmora

N1 Info pre 13 sati
Mnogi preopterećeni zaposleni ne iskoriste svoj godišnji odmor. Tajms prenosi priču o jednom izuzetno zauzetom upravniku nekretnina koji je uspeo da akumulira 827 dana neiskorišćenog godišnjeg odmora tokom perioda od 25 godina. Mosadek Ageli je sakupio… »
Tri godine mi nisu dali odmor jer nas je bilo premalo u firmi - sada sam dobio odštetu od 460.000 evra

Tri godine mi nisu dali odmor jer nas je bilo premalo u firmi - sada sam dobio odštetu od 460.000 evra

Blic pre 22 sata
Tokom suđenja je utvrđeno da je godinama postojao dogovor o akumuliranju i kasnijoj isplati odmora, ali novi rukovodioci kompanije to nisu priznali Ageli je 2024. god otpušten zbog navodne povrede radne discipline, ali je dokazao da mu pripadaju… »

Vesti dana »