Povezane vesti

"Bojim se za svoj život" Ava Karabatić prijavila dečka policiji, objavila uznemirujuće slike povreda - ilce celo izgrebano…

"Bojim se za svoj život" Ava Karabatić prijavila dečka policiji, objavila uznemirujuće slike povreda - ilce celo izgrebano…

Kurir pre 7 sati
Starleta Ava Karabatić prijavila verenika za nasilje. Ava je u subotu primljena u Urgentni centar u Vukovaru sa povredama glave i lica. - Danas sam brutalno pretučena, nalazim se u Hitnoj. Sve je prijavljeno policiji, a odgovorna osoba će snositi… »
"Bojim se za svoj život": Ava Karabatić prijavila dečka policiji, pa objavila uznemirujuće slike povreda

"Bojim se za svoj život": Ava Karabatić prijavila dečka policiji, pa objavila uznemirujuće slike povreda

Mondo pre 8 sati
Nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa, Ava Karabatić (38) juče je završila u Urgentnom centru sa povredama glave i lica, nakon čega se oglasila za medije i navela da su povrede rezultat sukoba sa njenim partnerom L.Z. Ava je stupila u sukob s… »
"Trudna sam sa njim": Ava ispričala šok detalje nakon što je primljena u Urgentni centar zbog nasilja: "Lice mi je otečeno…

"Trudna sam sa njim": Ava ispričala šok detalje nakon što je primljena u Urgentni centar zbog nasilja: "Lice mi je otečeno…

Blic pre 16 sati
Nakon fizičkog nasilja u pomoć joj je pritekla vlasnica kozmetičkog salona Ava je poručila da neće blatiti partnera Poznata starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog povreda na glavi i licu. Incident se dogodio… »
Ava Karabatić objavila uznemirujuću sliku povreda lica, primljena u Urgentni zbog nasilja: "Bojim se za svoj život" (foto)

Ava Karabatić objavila uznemirujuću sliku povreda lica, primljena u Urgentni zbog nasilja: "Bojim se za svoj život" (foto)

Blic pre 15 sati
Sukob sa partnerom L. Z. izbio je, kako je Ava navela, zbog njegove ljubomore, što je prerastalo iz verbalne u fizičku svađu. Nakon incidenta pomoć su joj pružile radnice kozmetičkog salona, koje su pozvale Hitnu pomoć. Starleta Ava Karabatić (38)… »
"Bojim se za svoj život" Ava Karabatić objavila uznemirujuće fotografiju povreda: "Ako mi se nešto dogodi..."

"Bojim se za svoj život" Ava Karabatić objavila uznemirujuće fotografiju povreda: "Ako mi se nešto dogodi..."

Telegraf pre 16 sati
Starleta Ava Karabatić (38) primljena je danas u Urgentni centar u Beogradu zbog povreda u predelu glave i lica, kako je ranije pisao Telegraf. Ava se ponovo oglasila na društvenim mrežama i podelila fotografiju na kojoj se vide vidljive povrede na licu… »

Vesti dana »