Повезане вести

"Бојим се за свој живот" Ава Карабатић објавила узнемирујућу фотографију повреда: "Ако ми се нешто догоди..."

"Бојим се за свој живот" Ава Карабатић објавила узнемирујућу фотографију повреда: "Ако ми се нешто догоди..."

Телеграф пре 22 дана
Старлета Ава Карабатић (38) примљена је данас у Ургентни центар у Београду због повреда у пределу главе и лица, како је раније писао Телеграф. Ава се поново огласила на друштвеним мрежама и поделила фотографију на којој се виде… »
"Пустили су га на слободу, где је правда..." Ава се поново огласила након пријављивања партнера за насиље

"Пустили су га на слободу, где је правда..." Ава се поново огласила након пријављивања партнера за насиље

Телеграф пре 22 дана
Ава Карабатић, ријалити учесница, синоћ је примљена у Ургентни центар због повреда на глави и лицу. Она је објавила узнемирујуће фотографије са подливима испод ока које су забринуле све. Инцидент је, према њеним речима… »
"Данас су га пустили на слободу, где је овде правда?" Након што је партнера пријавила за насиље, Ава Карабатић се огласила…

"Данас су га пустили на слободу, где је овде правда?" Након што је партнера пријавила за насиље, Ава Карабатић се огласила…

Блиц пре 21 дана
Тврди да је повреде задобила током сукоба са партнером и да се боји за свој живот јер је он пуштен на слободу. Инцидент је, по њеним речима, почео због љубоморе партнера и прерастао је из вербалног у физичко насиље. Ава… »
"Тако ти је кад трчиш за ловаторима" Аву Карабатић напали на мрежама након што је пријавила насиље: Старлета се одмах огласила…

"Тако ти је кад трчиш за ловаторима" Аву Карабатић напали на мрежама након што је пријавила насиље: Старлета се одмах огласила…

Блиц пре 21 дана
Инцидент је пријављен полицији Старлета је на друштвеним мрежама објавила фотографије повреда Ава Карабатић, позната старлета, синоћ је примљена у Ургентни центар због повреда на глави и лицу. Старлета је објавила фотографије… »
После тврдње да је вереник тукао, Ава изнела нове шок детаље: "Није имао пребијене липе, плаћали смо по..."

После тврдње да је вереник тукао, Ава изнела нове шок детаље: "Није имао пребијене липе, плаћали смо по..."

Телеграф пре 21 дана
Старлета Ава Карабатић (38) примљена је синоћ у Ургентни центар у Београду због повреда у пределу главе и лица. Она је узнемирила јавност фотографијом коју је објавила на којој се виде подливи на лицу. Старлета је показала… »
"Бојим се за свој живот" Ава Карабатић пријавила дечка полицији, објавила узнемирујуће слике повреда - илце цело изгребано…

"Бојим се за свој живот" Ава Карабатић пријавила дечка полицији, објавила узнемирујуће слике повреда - илце цело изгребано…

Курир пре 21 дана
Старлета Ава Карабатић пријавила вереника за насиље. Ава је у суботу примљена у Ургентни центар у Вуковару са повредама главе и лица. - Данас сам брутално претучена, налазим се у Хитној. Све је пријављено полицији, а одговорна… »
"Бојим се за свој живот": Ава Карабатић пријавила дечка полицији, па објавила узнемирујуће слике повреда

"Бојим се за свој живот": Ава Карабатић пријавила дечка полицији, па објавила узнемирујуће слике повреда

Мондо пре 21 дана
Некадашња учесница ријалити шоу-програма, Ава Карабатић (38) јуче је завршила у Ургентном центру са повредама главе и лица, након чега се огласила за медије и навела да су повреде резултат сукоба са њеним партнером Л.З. Ава је… »
"Трудна сам са њим": Ава испричала шок детаље након што је примљена у Ургентни центар због насиља: "Лице ми је отечено…

"Трудна сам са њим": Ава испричала шок детаље након што је примљена у Ургентни центар због насиља: "Лице ми је отечено…

Блиц пре 22 дана
Након физичког насиља у помоћ јој је притекла власница козметичког салона Ава је поручила да неће блатити партнера Позната старлета Ава Карабатић (38) примљена је данас у Ургентни центар у Београду због повреда на глави и лицу… »
Ава Карабатић објавила узнемирујућу слику повреда лица, примљена у Ургентни због насиља: "Бојим се за свој живот" (фото)

Ава Карабатић објавила узнемирујућу слику повреда лица, примљена у Ургентни због насиља: "Бојим се за свој живот" (фото)

Блиц пре 22 дана
Сукоб са партнером Л. З. избио је, како је Ава навела, због његове љубоморе, што је прерастало из вербалне у физичку свађу. Након инцидента помоћ су јој пружиле раднице козметичког салона, које су позвале Хитну помоћ. Старлета… »

Вести дана »