Povezane vesti
Tramp: SAD porazile Iran, Vašington pobednik bez obzira na ishod pregovora
NIN pre 1 sat
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je sinoć da su SAD "vojno porazile Iran" i optužio Teheran za postavljanje mina u vode Ormuskog moreuza, uz ocenu da će Vašington biti "pobednik bez obzira na ishod pregovora". "Potpuno smo… »
"Baš me briga za dogovor": Šokantna izjava Donalda Trampa usred pregovora sa Iranom
Mondo pre 12 sati
Mirovni pregovori između visokih delegacija Sjedinjenih Američkih Država i Irana nastavljeni su do kasno u noć u Islamabadu, uz učešće pakistanskih zvaničnika. Kako navodi glavni međunarodni dopisnik BBC-ja, direktni pregovori na ovako visokom nivou… »
Tramp: Vašington pobednik bez obzira na ishod pregovora
Politika pre 12 sati
„Sa stanovišta Amerike, mi pobeđujemo“. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da su SAD "vojno porazile Iran" i optužio Teheran za postavljanje mina u vode Ormuskog moreuza, uz ocenu da će Vašington biti "pobednik bez obzira na… »
Vesti dana »
Veliki broj vernika okupio se u Jerusalimu da dočeka spuštanje Blagodetnog ognja u Hramu Svetog groba
NIN pre 1 satjoš 54 povezane
Istorijski izbori u Mađarskoj: Izašao novi presek izlaznosti do 11 sati, oboreni svi rekordi! Glasali i Mađar i Orban: "Ovde sam da pobedim!"
Blic pre 30 minutajoš 33 povezane
Iran uspostavio novi režim prolaska brodova kroz Ormuski moreuz - uz naplatu
Radio 021 pre 25 minutajoš 37 povezanih
Propali pregovori Amerike i Irana! Umalo tuča Vitkofa i Aragčija, obe delegacije napustile Pakistan! "Nerazumni zahtevi SAD"! Prvi tankeri prolaze kroz Ormuz
Kurir pre 30 minutajoš 31 povezana
Istorijski uspeh lekara: Urađena prva transplantacija pluća u Srbiji
Mondo pre 49 minutajoš 20 povezanih