Повезане вести

Доживела је велику неправду због које се разочарала у колеге: Тешка судбина певачице која је отпевала "На Ускрс сам се родила"…

Доживела је велику неправду због које се разочарала у колеге: Тешка судбина певачице која је отпевала "На Ускрс сам се родила"…

Нова пре 15 сати
Певачица Василија Радојчић имала је дугу и успешну каријеру, а неке од њених највећих хитова јесу "Мито, бекријо", "Ајде, Јано, коло да играмо", "Димитријо, сине Митре", "На Ускрс сам се родила" и други који се и данас слушају… »
Сви певају песму "На Ускрс сам се родила", а нико не зна да је певачица доживела породичну трагедију од које се никада није…

Сви певају песму "На Ускрс сам се родила", а нико не зна да је певачица доживела породичну трагедију од које се никада није…

Блиц пре 17 сати
Дубоко ју је повредила неправда на естради, јер није добила заслужену пензију и њене песме су занемарене у издаваштву. Каријеру је почела шездесетих година, оставивши бројне народне хитове који су и данас популарни. Готово је… »
Сви певају "На Ускрс сам се родила", а мало ко зна њену трагедију: Потресни детаљи из живота чувене певачице

Сви певају "На Ускрс сам се родила", а мало ко зна њену трагедију: Потресни детаљи из живота чувене певачице

Телеграф пре 17 сати
Певачица Василија Радојчић оставила је неизбрисив траг у народној музици, а њене песме, посебно оне посвећене Васкрсу, и данас се радо слушају. Ипак, иза богате каријере крила се и тешка животна прича о којој се ретко говорило… »
Потресна судбина певачице која је отпевала песму "На Ускрс сам се родила"! Оставила неизбрисив траг, а пензију никада није…

Потресна судбина певачице која је отпевала песму "На Ускрс сам се родила"! Оставила неизбрисив траг, а пензију никада није…

Курир пре 19 сати
Хитови које је певала Василија Радојчић и данас живе међу народом, а њена интерпретација учинила их је вечним. "Димитријо, сине Митре", "Весели се кућни домаћине", "Мој Милане кад у војску пођеш", "На Ускрс сам се родила"… »

Вести дана »