Povezane vesti
Doživela je veliku nepravdu zbog koje se razočarala u kolege: Teška sudbina pevačice koja je otpevala "Na Uskrs sam se rodila"…
Nova pre 22 dana
Pevačica Vasilija Radojčić imala je dugu i uspešnu karijeru, a neke od njenih najvećih hitova jesu "Mito, bekrijo", "Ajde, Jano, kolo da igramo", "Dimitrijo, sine Mitre", "Na Uskrs sam se rodila" i drugi koji se i danas slušaju. Vasilija je rođena 21… »
Svi pevaju pesmu "Na Uskrs sam se rodila", a niko ne zna da je pevačica doživela porodičnu tragediju od koje se nikada nije…
Blic pre 22 dana
Duboko ju je povredila nepravda na estradi, jer nije dobila zasluženu penziju i njene pesme su zanemarene u izdavaštvu. Karijeru je počela šezdesetih godina, ostavivši brojne narodne hitove koji su i danas popularni. Gotovo je nezamislivo da uskršnji… »
Svi pevaju "Na Uskrs sam se rodila", a malo ko zna njenu tragediju: Potresni detalji iz života čuvene pevačice
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Vasilija Radojčić ostavila je neizbrisiv trag u narodnoj muzici, a njene pesme, posebno one posvećene Vaskrsu, i danas se rado slušaju. Ipak, iza bogate karijere krila se i teška životna priča o kojoj se retko govorilo. Karijeru je započela… »
Potresna sudbina pevačice koja je otpevala pesmu "Na Uskrs sam se rodila"! Ostavila neizbrisiv trag, a penziju nikada nije…
Kurir pre 22 dana
Hitovi koje je pevala Vasilija Radojčić i danas žive među narodom, a njena interpretacija učinila ih je večnim. "Dimitrijo, sine Mitre", "Veseli se kućni domaćine", "Moj Milane kad u vojsku pođeš", "Na Uskrs sam se rodila", "Mito, bekrijo", "Ajde Jano… »
Vesti dana »
Zora Dobričanin: Istinu o "Ribnikaru" možemo dobiti ako se pokrene istraga u vezi sa terorizmom
Euronews pre 41 minutajoš 79 povezanih
CENTCOM: Dva broda pod američkom zastavom uspešno prošla kroz Ormuski moreuz
Insajder pre 41 minutajoš 29 povezanih
'Brod smrti': Šta je hantavirus potvrđen na kruzeru u Atlantskom okeanu
BBC News pre 46 minutajoš 32 povezane