Povezane vesti
Doživela je veliku nepravdu zbog koje se razočarala u kolege: Teška sudbina pevačice koja je otpevala "Na Uskrs sam se rodila"…
Nova 12.04.2026
Pevačica Vasilija Radojčić imala je dugu i uspešnu karijeru, a neke od njenih najvećih hitova jesu "Mito, bekrijo", "Ajde, Jano, kolo da igramo", "Dimitrijo, sine Mitre", "Na Uskrs sam se rodila" i drugi koji se i danas slušaju. Vasilija je rođena 21… »
Svi pevaju pesmu "Na Uskrs sam se rodila", a niko ne zna da je pevačica doživela porodičnu tragediju od koje se nikada nije…
Blic 12.04.2026
Duboko ju je povredila nepravda na estradi, jer nije dobila zasluženu penziju i njene pesme su zanemarene u izdavaštvu. Karijeru je počela šezdesetih godina, ostavivši brojne narodne hitove koji su i danas popularni. Gotovo je nezamislivo da uskršnji… »
Svi pevaju "Na Uskrs sam se rodila", a malo ko zna njenu tragediju: Potresni detalji iz života čuvene pevačice
Telegraf 12.04.2026
Pevačica Vasilija Radojčić ostavila je neizbrisiv trag u narodnoj muzici, a njene pesme, posebno one posvećene Vaskrsu, i danas se rado slušaju. Ipak, iza bogate karijere krila se i teška životna priča o kojoj se retko govorilo. Karijeru je započela… »
Potresna sudbina pevačice koja je otpevala pesmu "Na Uskrs sam se rodila"! Ostavila neizbrisiv trag, a penziju nikada nije…
Kurir 12.04.2026
Hitovi koje je pevala Vasilija Radojčić i danas žive među narodom, a njena interpretacija učinila ih je večnim. "Dimitrijo, sine Mitre", "Veseli se kućni domaćine", "Moj Milane kad u vojsku pođeš", "Na Uskrs sam se rodila", "Mito, bekrijo", "Ajde Jano… »
Vesti dana »
Nekadašnji golgeter Zvezde na sahrani Ratka Mladića: Bogavac privukao pažnju majicom sa posebnom porukom!
Hot sport pre 27 minutajoš 26 povezanih
Za naknadu od 6.000 dinara do 12 sati prijavilo se oko 361.000 građana, isplata od 22. septembra
RTV pre 1 satjoš 86 povezanih