Povezane vesti

Snimak otvaranja groba Isusa Hrista zaledio sve prisutne, arheolozi nisu mogli da dođu sebi od šoka: "Klecnula su mi kolena"…

Snimak otvaranja groba Isusa Hrista zaledio sve prisutne, arheolozi nisu mogli da dođu sebi od šoka: "Klecnula su mi kolena"…

Blic pre 1 dan
Projekat je imao za cilj očuvanje svetilišta i istraživanje njegove strukture, a pri otvaranju groba, osim oštećenja i ostataka materijala, nije pronađeno ništa drugo Prilikom otvaranja pronađena je netaknuta originalna krečnjačka grobnica i još jedna… »
Šta se dogodilo kada je otvoren Hristov grob: "Klecala su mi kolena; svi instrumenti su prestali da rade"

Šta se dogodilo kada je otvoren Hristov grob: "Klecala su mi kolena; svi instrumenti su prestali da rade"

B92 pre 1 dan
U Jerusalimu su 2016. godine naučnici prvi put posle više vekova otvorili grob za koji se veruje da je pripadao Isusu Hristu, u crkvi Svetog groba, kako bi istražili njegovu originalnu strukturu i stanje, pri čemu su došli do značajnih arheoloških… »
"Kada smo otvorili grob Isusa Hrista, instrumenti su prestali da rade" Arheolozima klecnula kolena kada su videli šta se tamo…

"Kada smo otvorili grob Isusa Hrista, instrumenti su prestali da rade" Arheolozima klecnula kolena kada su videli šta se tamo…

Kurir pre 1 dan
Hram Vaskrsenja Hristovog, poznat i kao crkva Svetog Groba, nalazi se na brdu Golgota, unutar zidina Starog grada Jerusalima i smatra se jednim od najsvetijih mesta u hrišćanstvu. Prema verovanju, ovde je nakon raspeća bio sahranjen Isus Hrist pre nego… »

Vesti dana »