Povezane vesti

"Ofarbam 100 jaja, pojedem više od 20 za dan": Bojana Lazić otkriva kako provodi praznik, ovo niko nije znao

"Ofarbam 100 jaja, pojedem više od 20 za dan": Bojana Lazić otkriva kako provodi praznik, ovo niko nije znao

Mondo pre 22 sata
U susret jednom od najradosnijih hrišćanskih praznika, Vaskrsu, voditeljka Pinka Bojana Lazić, otkriva kako izgleda spoj tradicije, porodične topline i poslovnih obaveza. Iako praznične dane već godinama provodi radno, duh Vaskrsa u njenom domu ne… »
"Ofarbam 100 jaja!" Bojana Lazić otkriva kako provodi praznik, jedan detalj je posebno važan, ovo niko nije znao -

"Ofarbam 100 jaja!" Bojana Lazić otkriva kako provodi praznik, jedan detalj je posebno važan, ovo niko nije znao -

Kurir pre 24 sata
U susret jednom od najradosnijih hrišćanskih praznika, Vaskrsu, Bojana Lazić otkriva kako izgleda spoj tradicije, porodične topline i poslovnih obaveza. Iako praznične dane već godinama provodi radno, duh Vaskrsa u njenom domu ne izostaje od farbanja… »
Svekrva drži sve pod kontrolom: Ana Sević otkrila kako se slavi Vaskrs u njenom domu: "Ja sam tu da to lepo serviram uz osmeh…

Svekrva drži sve pod kontrolom: Ana Sević otkrila kako se slavi Vaskrs u njenom domu: "Ja sam tu da to lepo serviram uz osmeh…

Blic pre 1 dan
Ana uživa u serviraju i lepom ambijentu, dok ostatak kulinarskog tima vodi glavnu reč. Deca ne pomažu mnogo u kuhinji, ali rado učestvuju u farbanju jaja. Voditeljka emisije "Zvezde Granda" i pevačica Ana Sević praznike provodi u krugu porodice, uz… »
"Mama, baka i svekrva sve drže pod kontrolom" ovako izgleda Vaskrs u domu Ane Sević

"Mama, baka i svekrva sve drže pod kontrolom" ovako izgleda Vaskrs u domu Ane Sević

Kurir pre 1 dan
Vaskrs je praznik koji sa sobom nosi posebnu toplinu, porodično okupljanje i radost malih rituala koji se pamte celog života. U razgovoru sa Anom Sević, otkrivamo kako izgleda praznična atmosfera u jednom domu ispunjenom smehom, tradicijom i iskrenim… »

Vesti dana »