Povezane vesti
Bivši igrač CSKA: "Došao bih u Partizan da igram besplatno kod Željka Obradovića"
B92 pre 1 sat
Andrej Voroncevič je godinama bio sinonim ekipe CSKA iz Moskve u Evroligi, a trenutno nastupa za Zenit. U razgovoru za srpske medije, dobio je pitanje kada će zaigrati za neki srpski klub, gde je otkrio da je hteo da igra za Željka Obradovića dok je bio… »
Ruska legenda za Sputnjik – poruka Srbima na Vaskrs: „Da ostanemo zajedno u ovim ludim vremenima!“
Sputnik pre 8 sati
Kada vidite da neko voli Srbe, onda se taj neko ponaša poput legende ruske košarke Andreja Voronceviča, prvotimca Zenita. Kada je čuo da su prisutni srpski novinari, nije bilo potrebe nagovarati ga za intervju. Sa osmehom je odgovarao na pitanja, uprkos… »
"Dule mi bio kao tata, za Željkov Partizan sam hteo da igram džabe": Voroncevič na srpskom pričao o Vujoševiću
Mondo pre 8 sati
"Kako si", doviknuo mi je Andrej Voroncevič na izlasku iz hale nakon što je njegova ekipa Zenita dramatično izgubila meč za treće mesto Winline kupa od Parme iz Perma. Na kraju je Parma pobedila uz seriju 21:0 na samom kraju utakmice, a najiskusniji… »
Vesti dana »
Tramp predviđa da će se Iran vratiti za pregovarački sto: "Mogao bih da ih uništim za jedan dan"
N1 Info pre 24 minutajoš 39 povezanih
Izbori u Mađarskoj: Glasanje za novi parlament, ali i mnogo više od toga
BBC News pre 25 minutajoš 118 povezanih
BLOG UŽIVO: Bez dogovora SAD i Irana u Islamabadu, nuklearno pitanje ostaje nepremostiva prepreka (FOTO)
Insajder pre 24 minutajoš 54 povezane
(Foto) Puste ulice Beograda: Srpska prestonica prazna na dan Vaskrsa, nigde nikog i na najprometnijim saobraćajnicama
Blic pre 19 minutajoš 76 povezanih
Totenheme, spreman si za Čempionšip: Novi trener, opet debakl - sad su u zoni ispadanja
Mondo pre 39 minutajoš 45 povezanih