Povezane vesti
"Pružio sam mu ruku, a on...": Jovan Memedović otkrio neprijatnu situaciju koja mu se dogodila sa Draganom Nikolićem
Nova pre 10 sati
Voditelj Jovan Memedović se nedavno prisetio neprijatne situacije koja mu se svojevremeno dogodila sa čuvenim glumcem Draganom Nikolićem. Kao voditelj imao je priliku da radi i upozna mnoge legendarne glumce, a sa Draganom Nikolićem radio je zabavnu… »
"Ostade mi ruka u vazduhu": Jovan Memedović otkrio da je Gaga Nikolić odbio da se rukuje s njim
Mondo pre 12 sati
Voditelj Jovan Memedović podelio je do sada nepoznatu anegdotu o svom susretu sa pokojnim velikanom domaćeg glumišta, Draganom Nikolićem. Memedović je o susretu s legendarnim Gagom pričao u Superpoteri.. - Ja sam, igrajući sa njima neke uloge, zaista… »
"Pružam ruku Draganu Nikoliću, a onda ostade u vazduhu" Jovan Memedović otkrio šta se dogodilo nasred ulice
Kurir pre 15 sati
Voditelj Jovan Memedović ispričao je zanimljivu i do sada manje poznatu priču o susretu sa legendarnim Draganom Nikolićem, jednim od najvećih imena domaćeg glumišta. Kako je naveo, to iskustvo mu je ostalo duboko urezano u sećanju, ne samo zbog velikog… »
Dragan Nikolić odbio da se rukuje sa Jovanom Memedovićem: Voditelj posle mnogo godina otkrio šta se dogodilo nasred ulice
Blic pre 16 sati
Voditelj je shvatio da poznate ličnosti često doživljavaju slične susrete sa nepoznatim ljudima i da ih je potrebno razumeti. Prvi put su se upoznali tokom snimanja kabare programa, gde su se zbližili kao kolege. Voditelj Jovan Memedović podelio je do… »
Vesti dana »
(Foto/video) Parlamentarni izbori u Mađarskoj: Orban priznao poraz, Mađar potvrdio da će Tisa imati dvotrećinsku većinu
Newsmax Balkans pre 1 danjoš 245 povezanih
Ovo je tabela Evrolige nakon pobede Hapoela, Zvezdi samo teoretske šanse za top 6, ovakva je situacija.
Telegraf pre 1 danjoš 44 povezane
Peskov veruje da će EU stvoriti sopstveni odbrambeni savez, ali i da će NATO opstati
Politika pre 8 satijoš 43 povezane
"Sutra počinje blokada pomorskog saobraćaja iz svih iranskih luka!" Amerikanci su upravo izdali dramatično upozorenje
Kurir pre 3 satajoš 58 povezanih
Crvena zvezda dobila lošu vest iz Evrolige: Željko gledao kako se njegov kum raduje u Pioniru
Mondo pre 1 danjoš 40 povezanih