Повезане вести

"Женио сам се три пута!" Чеда Марковић о покојној супрузи Љиљани: Једну њену реченицу никада није заборавио

"Женио сам се три пута!" Чеда Марковић о покојној супрузи Љиљани: Једну њену реченицу никада није заборавио

Телеграф пре 19 сати
Супруга певача Чеде Марковић, Љиљана Марковић, преминула је 11. априла, а од ње се опраштају породица, пријатељи и бројне колеге. Чеда Марковић је у ранијим интервјуима често говорио о свом приватном животу и дугогодишњем… »
"Прва жена ми је била Македонка, друга Бугарка, трећа Шумадинка": Овако је Чеда Марковић причао о покојној супрузи Љиљани…

"Прва жена ми је била Македонка, друга Бугарка, трећа Шумадинка": Овако је Чеда Марковић причао о покојној супрузи Љиљани…

Блиц пре 21 сат
Чеда о браку: 'Моја трећа жена шали се да је ово врста робије, али са њом сам изгурао 42 године' О успесима своје деце, Чеда често воли да прича у јавности Супруга певача Чеде Марковића, Љиљана, преминула је 11. априла, а од… »
"Мајчице, сада те више ништа не боли" Објава сина Чеде Марковића тера сузе на очи: Овако се певачев син опростио од Љиљане…

"Мајчице, сада те више ништа не боли" Објава сина Чеде Марковића тера сузе на очи: Овако се певачев син опростио од Љиљане…

Блиц пре 23 сата
Њене речи о мирису београдског асфалта и ритуалу турске кафе буде успомене и емоције Неутешни али захвални што су имали Љиљану: "Срешћемо се поново у светлости кад дође време" Супруга певача Чеде Марковића, Љиљана Марковић… »
"Мајчице моја, више те ништа не боли!" Син Чеде Марковића опростио се од мајке Љиљане потресним речима: И немој Богу…

"Мајчице моја, више те ништа не боли!" Син Чеде Марковића опростио се од мајке Љиљане потресним речима: И немој Богу…

Курир пре 23 сата
Након смрти Љиљане Марковић, супруге певача Чеде Марковић, огласио се њихов син Милош Марковић и емотивном поруком на друштвеним мрежама опростио се од мајке. Милош је уз њену објављену фотографију поделио потресне речи… »
"Мајчице, сад те ништа не боли": Син Чеде Марковића се потресним речима опростио од мајке

"Мајчице, сад те ништа не боли": Син Чеде Марковића се потресним речима опростио од мајке

Мондо пре 23 сата
Певачу Чеди Марковићу је пред највећи хришћански празник Ускрс, преминула супруга Љиљана. Пар је деценијама био у складном браку, а Љиљана му је током читаве каријере била највећа подршка и ослонац. Заједно су провели више од… »
Син Чеде Марковића се емотивном поруком опростио од мајке: "Више те ништа не боли"

Син Чеде Марковића се емотивном поруком опростио од мајке: "Више те ништа не боли"

Нова пре 23 сата
Љиљана Марковић, супруга певача Чеде Марковића и мајка музичара Милоша Марковића, преминула је јуче. Њен наследник Милош се огласио тужним поводом и објавио емотивну поруку посвећену мајци. - Мајчице моја... Више те ништа не… »
"Мајчице моја, више те ништа не боли!" Син Чеде Марковића се потресним речима опростио од мајке Љиљане

"Мајчице моја, више те ништа не боли!" Син Чеде Марковића се потресним речима опростио од мајке Љиљане

Телеграф пре 23 сата
Након смрти Љиљане Марковић, супруге певача Чеде Марковић, огласио се њихов син Милош Марковић и емотивном поруком на друштвеним мрежама опростио се од мајке. Милош је уз њену објављену фотографију поделио потресне речи… »

Вести дана »