Povezane vesti

"Ženio sam se tri puta!" Čeda Marković o pokojnoj supruzi Ljiljani: Jednu njenu rečenicu nikada nije zaboravio

"Ženio sam se tri puta!" Čeda Marković o pokojnoj supruzi Ljiljani: Jednu njenu rečenicu nikada nije zaboravio

Telegraf pre 21 dana
Supruga pevača Čede Marković, Ljiljana Marković, preminula je 11. aprila, a od nje se opraštaju porodica, prijatelji i brojne kolege. Čeda Marković je u ranijim intervjuima često govorio o svom privatnom životu i dugogodišnjem braku, neretko sa dozom… »
"Prva žena mi je bila Makedonka, druga Bugarka, treća Šumadinka": Ovako je Čeda Marković pričao o pokojnoj supruzi Ljiljani…

"Prva žena mi je bila Makedonka, druga Bugarka, treća Šumadinka": Ovako je Čeda Marković pričao o pokojnoj supruzi Ljiljani…

Blic pre 21 dana
Čeda o braku: 'Moja treća žena šali se da je ovo vrsta robije, ali sa njom sam izgurao 42 godine' O uspesima svoje dece, Čeda često voli da priča u javnosti Supruga pevača Čede Markovića, Ljiljana, preminula je 11. aprila, a od nje se pored porodice… »
"Majčice, sada te više ništa ne boli" Objava sina Čede Markovića tera suze na oči: Ovako se pevačev sin oprostio od Ljiljane…

"Majčice, sada te više ništa ne boli" Objava sina Čede Markovića tera suze na oči: Ovako se pevačev sin oprostio od Ljiljane…

Blic pre 21 dana
Njene reči o mirisu beogradskog asfalta i ritualu turske kafe bude uspomene i emocije Neutešni ali zahvalni što su imali Ljiljanu: "Srešćemo se ponovo u svetlosti kad dođe vreme" Supruga pevača Čede Markovića, Ljiljana Marković preminula je 11. aprila, a… »
Sin Čede Markovića se emotivnom porukom oprostio od majke: "Više te ništa ne boli"

Sin Čede Markovića se emotivnom porukom oprostio od majke: "Više te ništa ne boli"

Nova pre 21 dana
Ljiljana Marković, supruga pevača Čede Markovića i majka muzičara Miloša Markovića, preminula je juče. Njen naslednik Miloš se oglasio tužnim povodom i objavio emotivnu poruku posvećenu majci. - Majčice moja... Više te ništa ne boli... Sad potrči u… »
"Majčice moja, više te ništa ne boli!" Sin Čede Markovića oprostio se od majke Ljiljane potresnim rečima: I nemoj Bogu…

"Majčice moja, više te ništa ne boli!" Sin Čede Markovića oprostio se od majke Ljiljane potresnim rečima: I nemoj Bogu…

Kurir pre 21 dana
Nakon smrti Ljiljane Marković, supruge pevača Čede Marković, oglasio se njihov sin Miloš Marković i emotivnom porukom na društvenim mrežama oprostio se od majke. Miloš je uz njenu objavljenu fotografiju podelio potresne reči, opisujući njihovu bliskost i… »
"Majčice, sad te ništa ne boli": Sin Čede Markovića se potresnim rečima oprostio od majke

"Majčice, sad te ništa ne boli": Sin Čede Markovića se potresnim rečima oprostio od majke

Mondo pre 21 dana
Pevaču Čedi Markoviću je pred najveći hrišćanski praznik Uskrs, preminula supruga Ljiljana. Par je decenijama bio u skladnom braku, a Ljiljana mu je tokom čitave karijere bila najveća podrška i oslonac. Zajedno su proveli više od 40 godina. Sada se na… »
"Majčice moja, više te ništa ne boli!" Sin Čede Markovića se potresnim rečima oprostio od majke Ljiljane

"Majčice moja, više te ništa ne boli!" Sin Čede Markovića se potresnim rečima oprostio od majke Ljiljane

Telegraf pre 21 dana
Nakon smrti Ljiljane Marković, supruge pevača Čede Marković, oglasio se njihov sin Miloš Marković i emotivnom porukom na društvenim mrežama oprostio se od majke. Miloš je uz njenu objavljenu fotografiju podelio potresne reči, opisujući njihovu bliskost i… »

Vesti dana »