Povezane vesti
Đoković još ne razmišlja o kraju karijere: "I dalje me vodi ljubav prema tenisu"
Newsmax Balkans 12.04.2026
Srpski teniski as Novak Đoković rekao je u intervjuu za magazin Esquire Australia da i dalje ne razmišlja o završetku karijere, već ga motivišu ljubav prema igri, želja za nadmetanjem i lični izazovi. U ovoj fazi, kako objašnjava, nije presudno da… »
Đoković rekao zbog čega mu tenis više nije sve u životu, sada mu je jedna stvar mnogo bitnija
Telegraf 12.04.2026
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi se na samom vrhu belog sporta skoro pune dve decenije. Ukupno 24 osvojene Grend slem titule, potom brojni pehari na Mastersima, pobede nad velikim rivalima, a ipak i dalje deluje da kraj nije ni blizu. Novak… »
Đoković: "Olimpijsko zlato je životni cilj! Pravim greške, imam svoje slabosti..."
Sportske.net 12.04.2026
Najbolji srpski teniser Novak Đoković poručio je da i uoči 39. rođendana ne razmišlja o skorom završetku karijere, naglašavajući da mu je osnovni pokretač i dalje – ljubav prema tenisu. U velikom intervjuu za magazin " Esquire", koji potpisuje novinar… »
"Ja sam samo čovek, imam slabosti": Đoković otvorio dušu, ovako iskreno dugo nije pričao
Nova 12.04.2026
Novak Đoković ulazi u 39. godinu, ali o penziji ne razmišlja. Jasno poručuje da još nije završio sa tenisom. Novak Đoković ulazi u 39. godinu, ali o penziji ne razmišlja. Jasno poručuje da još nije završio sa tenisom. "Novak Đoković ide po još, ali… »
Novak Đoković otkrio zbog čega se i dalje bavi tenisom: Jednom rečenicom podvukao da nije "završio igricu"
Telegraf 12.04.2026
Čak iako ove godine puni 39 godina, Novak Đoković nastavlja da ređa uspehe na teniskim terenima. Srpski teniser će najverovatnije nastupiti u Madridu za par sedmica na novom Mastersu u pripremi za Rolan Garos u Parizu krajem maja. Kako i dalje Novak… »
Novak Đoković: "Nisam još prešao igricu, vidite na meni kad nisam dobro"
Mondo 12.04.2026
Srpski teniser Novak Đoković uvek priča otvoreno i zbog toga su njegovi intervjui drugačiji od drugih sportista. Tako je u vrlo zanimljivom razgovoru za australijski "Eskvajer" (Esquire) bez ustručavanja ispričao da je tokom godina naučio da su za njega… »
Đoković: Čovek sam, pravim greške, imam slabosti i to mi je ok
Sport klub 12.04.2026
Iako će uskoro napuniti 39 godina Novak Đoković nema ni najmanju nameru da se u skorije vreme penzioniše. Ističe da ga pokreće i dalje ljubav prema igri. „Novak Đoković ide po još, samo po svojim vlastitim uslovima,“ na ovaj način veliki intervju za… »
Vesti dana »
Hitno upozorenje za Bačku: RHMZ najavljuje grmljavinu, pljuskove i grad u naredna dva sata!
Dnevnik pre 5 minutajoš 39 povezanih
Hrvati slave Budimira – Kolumbiji gol dovoljan za nokaut fazu! /video/
Sputnik pre 30 minutajoš 34 povezane
Danas počinje prvi upisni krug na državnim fakultetima u Beogradu i Nišu
Serbian News Media pre 15 minutajoš 15 povezanih